*Robi* napisał(a):
MielewskiPoland napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=LG415CrV43c
Mam po prostu beke z takich idiotów. Podziwiam opanowanie kierowcy który to nagrywał, ja na jego miejscu bym każdemu z tej bmw wpie***ił .. Masakra, że tacy się w ogóle rodzą ..
ps. wiem że może nie śmieszne, ale nie mam innego wątku żeby to wkleić

podpinam pod to kolegę
rymcimcim, Buba, Pierwsza rzecz, to byście zrobili co ten koleś z renault 19 w filmiku powyżej kolegi
metyoo Czyli się pokłonili do kraweżnika a nie po urywali drzwi itp....
Tyle w tym temacie.
Druga sprawa.
Sytuacja ta odbyła się jakieś poł roku temu w Katowicach.Koleś z auta nagrywającego rozdmuchał sprawę dość głośnie bo i TV się w to zaangażowało.Sprawa trafiła do Sądu od strony Bmw. Znam sprawę z pierwszej ręki. Kto był na moim weselu ten pozna mojego świadka. Niektórzy mają dużo lepsze kamerki w aucie niż te z selgrosa w promocji za 100zł. Znam te skrzyżowanie, jest naprawdę paskudne i krótkie, lewo skret ma max jakies 8m.
Powiem tyle że,na tą chwile Panowie z Bmw są jakieś 50 tys zł do przodu na łebka a kolejne sprawy są w toku....
Trzeba najpierw poznać sprawę żeby się na jej temat wypowiedzieć.
Sprawa jest ewidentna i nic tu nie trzeba znać z pierwszej ręki.... zwykli frajerzy,którym się w mordę należy i tyle. Ja tam bym się do znajomości z takimi burakami nie przyznawał...
Tak jak pisze Buba na dzień dobry wale po drzwiach i na psiarnie dzwonię... i kmioty z beemki ugotowani.
A jeżeli jest faktycznie jak mówisz,że facet ma jakiekolwiek kłopoty z prawem to świadczy to tylko o tym,że wystarczy być burakiem przy kasie żeby "mieć racje" i to jest niestety przerażające...
ps. może by trza chłopu pomóc jakiegoś adwokata opłacić,żeby pajacom z beemki nosa utrzeć??? Albo może jaki adwokat jest na forum co by sprawę podjął??