http://allegro.pl/audi-a3-sportback-07r ... 46384.htmlMasz panel od klimy taki jak na tej aukcji (oczywiście to nie reklama).
Pokrętło z metalową obwódką służy od ustawiania temperatury manualnie, odpowiednio dla prawej i lewej strony kabiny.
Przyciski "+" i "-" nad przyciskiem auto służą do ustawiania siły nawiewu.
Przyciski po prawej stronie sluza do ustawianie miejsca gdzie ma wiac (strzałka gora - szyba, kratki- kratki nawiewu, strzalka dol- nogi).
Przyciski po lewej- najwyzszy jest od obiegu zamkniety/otwarty (w sensie czy lapie powietrze z zewnatrz czy nie, gdy pali sie lampka na przycisku, nie lapie powietrza z zewnatrz)
Przycisk ECON- sluzy wlasnie od sprezarki- gdy lampka sie pali na przycisku- nie diala sprezarka od klimatyzacji i dziala sam nawiew bez chlodzenia, gdy lampka na przycisku sie nie pali to sprezarka dziala i masz chlodzenie
Przycisk na dole - sluzy od automatycznego sterowanie obiegiem zamknietym/otwartym ( ? )- nie jestem pewnien gdyz u siebie tego nie mam
Przyciski całkiem na dole, po lewej od nawiewu bezpośredniego na szybe przednia, po prawej od ogrzewania tylnej szyby
Myślę ze wszystko jest czytelne i zrozumiałe teraz, aż mnie ręce bolą od pisania