.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lut.2020 05:40:07

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A6 C6] nie działa bluetooth
PostNapisane: 18.sty.2020 15:25:11 
Użytkownik

Dołączył(a): 12.sie.2019 19:24:30
Posty: 1
Dzień Dobry!

Jestem nowy na forum ,ale proszę o poradę. Teściu posiada A6 C6 z 2009 roku.
Problemem jest ze pewnego dnia jednostka MMI 3G High nie uruchomiła się. Pokazywało się logo startowe i nic więcej.
Wymontowaliśmy ze schowka jednostkę audi multimedia interface i wysłaliśmy do Gdańska do naprawy. Podejrzenie uszkodzony dysk. Jednak serwis stwierdził uszkodzenie płyty głównej. Generalnie jednostka wróciła z naprawy po montażu MMi się uruchomiła, lecz teraz nie działa bluetooth oraz slot karty SD1 . SD 2 odczytuje poprawnie. Serwis stwierdził ,ze jak slot 1 jest uszkodzony to bluetooth również nie będzie działał. Czy mówi prawdę ? generalnie skasował sporo pieniędzy za naprawę ,ale jednostka nie jest w pełni sprawna. W menu można włączyć bluetooth na on ,ale reszta funkcji jest nie aktywna. Telefon nie wykrywa MMI.
Proszę może ktoś coś podpowie , bo serwisy, tez nie są do końca rzetelne ciężko teraz uzyskać jakakolwiek pomoc.
Jeżeli jest szansa mam VCDS i wiem jak poruszać sie po zielonym menu.

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do: