gelolsw napisał(a):
drugie to że radziłbym kolegom z rezacze.pl się trochę powstrzymać bo wrzucanie chorych haseł i bluzgów na klubowiczów z Lublina to mogli by sobie darować,nie chcieliśmy robić dymu tam żeby później nie było że Polacy pobili się z Polakami na zlocie w Niemczech ale weźcie sobie zakodujcie z główkach że niczym nie jesteście lepsi od nas i jak nie umiecie pić alkoholu to go po prostu nie pijcie,w 6 sadzić się do dwóch każdy umie tylko ciekawe co byście zrobili jakby było nas nagle wtedy więcej bo ja myślę że zesralibyście się
Kogoś poniosło to fakt i forma zwrócenia uwagi mogłaby być grzeczniejsza, ale jadąc na zlot do Niemiec nie chodzi się po placu i nie śpiewa "Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz..." - dalece niestosowne zachowanie, na które nie można być obojętnym.
Reakcja Routka mogła być nieco bardziej stonowana, ale miał cięzki wieczór 

i nie sadził się tylko "sugerował" siedzieć w namiocie, a nie łazić po placu prowokując gospodarzy zlotu...Reszty brudów pozwolę sobie nie wyciągać, bo nie przystoi robić tego publicznie.
Był to mój czwarty zlot w Kronach i będą zapewne kolejne ze względu na klimat zlotu i do tej pory Polacy byli witani z otwartymi ramionami (organizatorów znamy osobiście) i takie stosunki na lini PL-DE chciałbym, aby pozostały.
Do zobaczenia na jakimś zlocie, być może w Kronach 
 PS. Fotki ode mnie: 
http://www.rezacze.pl/bilu/spoty/kronach2012/