.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.lis.2024 01:34:56

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19.maja.2003 21:40:50 
necro napisał(a):
Szukacie dobrych Esek za 20-25k i jeszcze pewnie zeby byly bezwypadkowe i w super stanie :-? :0
jezeli to auto jest naprawde w bardzo dobrym stanie to cena moim zdaniem nie jest zła

wiem, że nie jest zła, ale właśnie staram się dowiedzieć w jakim jest stanie

necro napisał(a):
eh nie wysilam sie wiecej,ktos kto szukał eski wie co mam na mysli :oko:

nikt nie błaga Cię o pomoc, na pewno znajdą się ludzie bardziej życzliwi i chętni do pomocy

biTURBO napisał(a):
Gdyby to S2 kosztowało tak do 25 to co innego. No chyba że to super stan, ale ze zdjęcia przypuszczam że wątpie

święta racja, zgadzam się z Tobą

Tytuł:
PostNapisane: 20.maja.2003 08:17:30 
Użytkownik

Ja szukalem S2 zanim kupilem 2.8 i wsystko co bylo to samochody po min. 25 tpln i inwestycji na nastepne 10-15, jesli kots chce S2 - dupowoz to nie ma sobie co glowy zawracac. Kupno S2 to jak slub :lol: a nie wypad na kurewki

Tytuł:
PostNapisane: 20.maja.2003 12:39:03 
Użytkownik

br@tNIEDZWIADKA napisał(a):
Rogal1 napisał(a):
A tak poza tematem to ŻYGAĆ mi się chce jak czytam ogłoszenia 10-cio letnich aut z przebiegiem 100kkm :bardzozly:

Możesz jaśniej bo chyba nie rozumiem :bardzozly:

Cytuj:
Ale to po aucie widać....

Coś sugerujesz..?? :-?

Luz Bracie Niedzwiadka :-D o twojej to słyszałem i w twoim watku tego nie napisałem. A zresztą widac po fotkach, że jest >świeżaczek<

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1