zeby powiedziec cos dobrego na temat tego samochodu??????
Pomijajac to jak sie nim jezdzi...czego z reszta kuwa nie pamietam....za kazdym razem jak pomysle o kupieniu czegos do niego (z osttnio oj trzeba) robie sie blady....
PRZYKLAD:
Musze wymienic swiece....moj brat ma znizke w Intercarsie wiec wysylam go ze 100plnami w kieszeni...Kwota wydaje sie i tak potezna zwlaszcza ze sasiad kupil ostatnio do lanosa NGK za 8 (slownie osiem) zlotych/sztuke!!!!
Przygotowany bylem na okolo 23 zlotych .... brat dzwoni i (prawie konajac ze smiechu) oswiadcza mi ze swiece kosztuja 36zl za sztuke !!!!!...co i tak jest niewiele bo bez jego znizki kosztowalaby okolo 42 zl !!!!!!!!!!
Co jest w do k... nedzy w tym silniku (NG) ze te swiece sa prawie 2x drozsze niz do KV ???? czy ten KE III jetronic jest az tak fantastyczny ze nalezy za niego tyle placic?...........no i wreszcie ... czy sa jakies tansze swiece niz NGK ktore nadaja sie do gazu? BOSH ponoc wcale takich nie produkuje
a co sie stanie jak wcisne swiece od KV czy innego podobnego silnika?
Kuwa wszystko mozna zrozumiec jak cos jest okolo 1,5x drozsze niz do lanosa..... ale nie kuwa ponad 4 !!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze padlem ofiara zartu mojego brata
wiec prosze o potwierdzenie tej ceny jak ktos ostatnio kupowal
UMARLEM - Wuja