Witam, szukałem po forach ale nie znalazłem nic na ten temat, otóż niedawno przywiozłem Audi a6 1.9 TDI z roku 2002. Samochód ten to anglik, oddałem auto do zakładu w lublinie przerabiającego angliki. Samochód przed przekładką normalnie jeździł itp. Po "przekładce" lub raczej drutowaniu sytuacja wygląda następująco, kable są naciągane tak mocno że idą z tunelu środkowego 2 cm nad pedałami, reszta upchana tak że nie da się założyć żadnych plastików.... Kostki po na lewym słupku, na wysokości nóg były poodpinane, jednak przy mnie je powpinali i auto odpaliło, jednak po 2 dniach już nie odpala, na liczniku km świeci napis fuse i tyle. Kręci ale nie odpala, lub jak odpali i sie zagrzeje lekko to już nie odpali. Choć ostatnio nie udało mi się go wogóle odpalić. Wszelka pomoc na pewno sie przyda, jeżeli macie sugestie to piszcie.
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Zdjęcia przedstawiają jak wyglądają kable, wiązki dam rade zrobić ale chcę pierwsze odpalić, od czego zacząć sprawdzanie? Dlaczego może wyświetlać "fuse"?