gkorzen napisał(a):
ja kupiłem GPD tylne do c4 ale od innego gościa - przesyłka zapakowana w oryginalne pudełka amorki nówki bez zastrzeżeń.
Już są po założeniu zrobiłem 600 km i wszystko jest OK.
Ze względu na cenę skusiłem się.
Założyłem że jak mam wyłożyć 2x180 albo 2x52 (z ryzykim) to warto zaryzykować. Robię km miesięcznie dużo po dziurawych podkarpackich drogach i za jakiś czas pociągnę temat dalej jak będę miał więcej do powiedzenia.
Acha wyprzedaż z magazynu to bajka. GPD to firma która robi części dla jakiegość taniego niemieckiego sprzedawcy. A polacy zaczeli to też u niego brać.
Poszukajcie na necie jest mnóstwo sklepów internetowych sprzedajacych GPD amorki ale już nie po 5x tylko po 8x, 9x za sztukę.
Aha dadam jeszcze że dostałem u tamtego gościa 2 lata gwarancji. Oczywiście paragony ostęplowane pieczątkami firmowymi bez zastrzeżeń (istniała rónież opcja faktur nawet VAT).
Jeszcze jedno zwróćcie uwagę na koszty przesyłki, tutaj gość chyba chce zarobić dodatkowo (co mi się nie podoba) . U tego co kupowałem płatności wyglądały następująco 15 na konto 22 przy płatności przy odbiorze (oczywiście cena skalkulowana do wagi na dwie sztuki).
Ja kupowałęm od Wenice z lublina (sprawdziłem jego komentaże 100% pozytywów)
witam , dzięki ziomalu gkorzen (też mieszkam na podkarpaciu) za poradę zamierzam wymienić amorki w swojej OOOO , zastanawiam sie własnie nad wydaniem 200 zł na 2 szt. np kayaba , czy 4 szt, gpd , jeśli możesz to napisz jak na dzień dzisiejszy wygląda sytuacja tych amorków gpd , ile już na nich przejechałeś
pozdr.yarecky2000