Witam wszystkich!
Jako świeżo upieczony użytkownik audi a4 b7 2.0. TDI 170KM, mam kilka pytań, będę wdzięczny za wszelką pomoc.
1. Czy jest możliwość modyfikacji języka w opcji telefonu na FIS? Wszystko mam już ustawione na język angielski, a informacje z telefonu to jedyna rzecz, która mimo to wyświetla się po niemiecku.
2. Podobnie jest ze sterowaniem głosowym... Działa tylko po niemiecku. Można coś z tym zrobić, aby był choć język angielski?
3. Czy posiadając sterowanie głosowe można wprowadzić jakieś modyfikacje umożliwiające sterowanie radiem czy navi?
4. Bixenon podczas jazdy bardzo często mruga, przygasa, na sekundę czy dwie się wyłącza. Jakie mogą być powody? Co sprawdzić?
5. Chciałbym kupić "urządzenie/komputer, kabel i wszystko inne co trzeba", aby samodzielnie diagnozować, usuwać ewentualne błędy i modyfikować ewentualne opcje. Co należy kupić, co będzie nie trudne w obsłudze dla kompletnego amatora pod tym kątem?
6. Ostatnia linia pod czerwoną kreską na wyświetlaczu FIS jest pusta. W automacie wydaje mi się, że tam wyświetlają się biegi. Czy w autku z manualem można tam coś wyświetlić, bo szkoda, żeby puste było
Z góry dzięki wszystkim za życzliwość (lub nie ;P) i odpowiedzi.
Do usłyszenia!
P.s. Wesołych Świąt wszystkim!