witam,
1 pytanie
chcialbym sie dowiedziec jezeli ktos wie jaki nr czujnika od poduszek jest za kierowca w podlodze, zalalo mi poprzez wloty w podlodze z tylu i czujnik od poduszki bocznej nie dziala, swieci sie kontrolka i myslalem ze jak wysuszylem to bedzie ok podjechalem do elektryka i chcialem saksowac blad ale nie da rady uszkodzony czujnik, nie chce rozbierac aby sprawdzic bo to sa koszta a moze ktos wie jaki nr tego czujnika jest, on znajduje sie z boku na podlodze za kierowca. moj nr podwozia to WAUZZZ8DZVA179363 a rok 97 samochodu pojemnosc 2,6 benzyna.
2 pytanie
i jeszcze jedna sprawa czy w tym silniku ciezko jest wymienic termostat i jaki polecacie jak cos, bo mechanik mowi ze bedzie to drogo kosztowala, ma ktos moze jakis rzut lub zdjecia ze wskazaniem jezeli to nie jest gdzies glebiej w silniku.
3 pytanie
aaa i ostatnio mialem wyciek plynu chlodniczego z weza i postanowilem podjechac do mechanika gdzie naprawil wymienil co trzeba zbiornik rowniez bo mial pekniecia i jak juz nie cieknie to wyskakuje mi ze mam malo plynu a w cale nie mam malo plynu chlodniczego, co to moze byc ze pokazuje ze jest malo plynu chl czy to tylko jakis komunikat bledu?
z gory dziekuje za odpowiedzi
|