.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 10.cze.2025 22:24:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Autor Wiadomość
 Tytuł: [100 c4] niedzialajacy predkosciomierz
PostNapisane: 16.sty.2012 19:24:56 
Użytkownik

witam od niedawna jestem włascicielem samochodu marki audi 100 c4 2.6 v6 +lpg full opcja
mam pytanko dotyczace paru problemow a mianowici pierwszy polega na tym ze nie dziala predkosciomierz ale licznikprzejechanych km dziala chcialbym sie pozbyc tej usterki licze na wasza pomoc
sprawa druga chcialem podpiac radio ale sa poucinane kable i nieumiem dojsc ktory jest ktory głosnik na poczatku graly 2 prawe przednie dzis udala mi sie podpiac jeszce tylny prawy i gra super tylka zalezalo by mi aby wszystki głosniki grały
nastepny problem to podczas jazdy na swiatłach mijania gdy chce zalaczyc drogowe to gasna wszystkie z przodu.
aha i czasem zapala mi sie kontrolka na ekraniku ''kolo z 3 kreskami po bokach''
i jeszce nie da sie zalaczyc zimnego powietrza caly czas leci cieple nawet gdy ust na min temp. dodam iz auto posiada klimatronik

Tytuł: Re: [100 c4] niedzialajacy predkosciomierz
PostNapisane: 21.sty.2012 18:06:21 
wodnik szuwarek

bartekpekin napisał(a):
mam pytanko dotyczace paru problemow a mianowici pierwszy polega na tym ze nie dziala predkosciomierz ale licznikprzejechanych km dziala chcialbym sie pozbyc tej usterki licze na wasza pomoc

W sprawie prędkościomierza może tu coś znajdziesz viewtopic.php?f=29&t=115030

p.s.
Nie opisuj kilku problemów w jednym poście - mniejsze szanse na rozwiązanie wszystkich, wyjdzie bałagan w wątku i niczego się nie dowiesz.
Wyedytuj, usuń śmieci i załóż we właściwych miejscach - większe szanse na szybką pomoc :)

Audi A6 C4 ACK 2.8 manual avant quattro + LPG BRC, '97, Europa Blue Mica - "Kaprys" - sprzedane
Audi A6 C4 ACK 2.8 manual avant, '96, Ming Blue Mica - "Smoczek" - rozbite, sprzedane

Strefa czasowa: UTC + 2