WItam Was wszystkich,
jestem tu nowy, od miesiąca posiadacz Q5 2012. Auto kupiłem w salonie niemieckim (mieszkam przy graicy), tam też zamierzam go serwisować bo z tego co sprawdziłem ceny w Polsce są identyczne jak w Niemczech.
Dokonałem niedawno aktualizacji map w serwisie do roku 2015, pełna płatna aktualizacja map z kluczem, bez aktualizacji softu. Mam w tej chwili takie wersje:
Soft: HNav_EU_P0206_D1
Navi-DB: 8R0060084CH ECE 6.20.4

To co mnie zastanawia i co się zmieniło po aktualizacji a z czym nie było problemu to to, że trasę widzę tylko wtedy, kiedy skala ustalona jest na 30 m, 50 m, 75 m, 100 m, 200 m, 300 m, 400 m i 500 m.
Od skali 750 m wzwyż widzę tylko puste pole oraz znacznik punktu początkowego i końcowego trasy. Żadnych dróg, żadnych linii, czasem ikonki jakichś POI. Jeśli planuję trasę, to pojawiają się np. 3 różne do wyboru. Na starej mapie widziałem je na mapie, widziałem ich przebieg i mogłem wybrać. Teraz widzę propozycje tras w sensie długości i czasu ale na mapie ich nie widzę. Nie wiem co się dzieje. Zanim wrócę z tym do serwisu chciałem Was podpytać, czy ktoś ma taki problem. Myślałem, że to dotyczy tylko Polski, bo mapa jest słabo zdigitalizowana, ale niestety - to samo miałem w Czechach, na Słowacji i mam w Niemczech. Spróbuję wstawić fotki:

Czy też macie ten sam problem?