.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 15.cze.2025 08:37:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 B5 Avant] Pompka centralnego zamka
PostNapisane: 06.maja.2010 12:57:29 
Użytkownik

Witam
Wyrwałem ładne Audi w dobrej cenie jedynym mankamentem jest to ze nie działa centralny zamek ponieważ nie ma pompki właściciel dał mi inna ale to jest stary typ z jednym wyjściem pneumatycznym jak by bylo tego mało ktoś uciął główna wtyczkę aby złaczyć dwa kable po to żeby działały el.szyby (są 4) łącznie uciętych jest 8 kabli nie wiem skąd taką wtyczkę wziąć i jak piny są podłączone. Obecnie też nie działa mi oświetlenie kabiny lampki pod nogami też nie
Czy ma to wpływ też na klime???
Wogóle nie wiem jak dojść jaki dokładnie był tam typ pompki tak żeby wszystko działało może jakoś z vinu da sie odczytać???
pozdr

Tytuł: Re: [A4 B5 Avant] Pompka centralnego zamka
PostNapisane: 06.maja.2010 16:51:30 
Użytkownik

wiciu1919 napisał(a):
Witam
Wyrwałem ładne Audi w dobrej cenie jedynym mankamentem jest to ze nie działa centralny zamek ponieważ nie ma pompki właściciel dał mi inna ale to jest stary typ z jednym wyjściem pneumatycznym jak by bylo tego mało ktoś uciął główna wtyczkę aby złaczyć dwa kable po to żeby działały el.szyby (są 4) łącznie uciętych jest 8 kabli nie wiem skąd taką wtyczkę wziąć i jak piny są podłączone. Obecnie też nie działa mi oświetlenie kabiny lampki pod nogami też nie
Czy ma to wpływ też na klime???
Wogóle nie wiem jak dojść jaki dokładnie był tam typ pompki tak żeby wszystko działało może jakoś z vinu da sie odczytać???
pozdr

... a można wiedzieć jaka to dobra cena za audi ? Skoro już kupiłeś to powiedz jak sprawdziłeś auto zanim dałeś gościowi kasę do ręki ? Bo ja bym chyba zrezygnował jakby nie działał centralny :D

Podaj rocznik to coś dopasujemu

Tytuł:
PostNapisane: 07.lut.2011 16:54:21 
Użytkownik

witam
ponad połroku mineło nie pisałem nic w temacie bo wyjechałem z PL a audi tata jeździł ale centralny nie zrobiony
Przymierzam sie do kupna pompki jednak nie mam pojecia z jaka litera na końcu kupić jest tego tyle że masakra
Rocznik auta 98 ale chyba modelowy 97 tak wynika z vinu Avant 1,9 AFN ma pakiet oswitlenia w drzwiach i pod nogami kierowcy i pasażera (nie działa bo steruje tym pompka )
pozdr

Strefa czasowa: UTC + 2