alibaba.com
Chyba nie ma tej firmy, z której ja ściągałem, ale generalne wskazówki.
Znajdź sobie taką firmę, która ma status "gold member", takie firmy muszą zapłacić jakieś tam pieniądze miesięcznie, żeby taki status mieć, więc są powiedzmy jakoś tam sprawdzone.
Większość firm ma konsultantów dostępnych przez chat alibaby, skype i gmail. Język to oczywiście angielski, przez skype trochę ciężko to idzie, bo naprawdę śmiesznie mówią. Przebijają ich chyba tylko mieszkańcy Bombaju.
Nie patrz na ceny podane na stronach, ja za najdroższy kabel (vcds - bombowy! )
płaciłem ok 30$. Zamówiłem coś koło 10 sztuk łącznie różnych typów kabli.
Pisz, że chcesz tym pohandlować i że chcesz narazie 10 pieces sample order
Przesyłka ok 20-30$ dhl + niewielkie cło.
Nie próbuj tego ściągać na firmę, bo Cię zjedzą za brak zgodności na fakturze z tym co jest clone. Znajomy był w plecy kilka tysięcy przez jednego gratisa w przesyłce, po tym jak mu elektronikę przetrzymali kilka miesięcy, więc uważaj

Jak Ci się uda załatwić taką fakturę, jaką ty chcesz - chylę czoła.
Płatność za towar z góry łącznie z przesyłką przez paypal. Mają uczciwy przelicznik USD/PLN, więc spoko. Nie pchaj się w western union i inne tego typu rzeczy. Jak nie mieli gold member i paypal`a to ja nawet nie oglądalem towaru.
Pamiętaj, że ciągniesz sprzęt made in china więc nikt Ci gwarancji na to nie da. Ja nawet nie wyszedłem na 0, po tym jak mi te 2 vcdsy padły. Mam chyba do tej pory kabel i płytkę z Carsoft 6.5...

Jakoś się nie sprzedał heheh
Powodzenia!