generalnie za obieg wewnętrzny i jego sprawność odpowiedzialny jest panel klimatronika - opowiem jak jest u mnie:
mam klimatronik i jak przycisnę śnieżynkę załączy klimę i da się w tedy włączyć obieg wewnętrzny, kiedy śnieżynka jest wyłączona to obiegu wewnętrznego nie załączę...
Jeśli chodzi o nawiew na szybę tzw. odparowanie szyby - nawiew wskoczy na full ale nie załącza śniezynki.
Zrobiłem test - przełożyłem panel klimatronika od kolegi i okazało się że ten panel od kolegi załącza obieg wewnętrzny bez konieczności włączania śniezynki (klimy)!
Zatem myślę że mój panel jest uszkodzony skoro nie da się nim właczyć samego obiegu wewnętrznego - tak więc Twój raczej też jest padnięty lub poprostu ktoś Ci go podmienił... pytanie brzmi czy warsztat Ci przypadkiem nie podmienił panela :]
_________________ (___\-==OOOO==-/___) Jest: A6 C5 Avancik 2.5 TDI AKE Quattro Webasto Solar TV tylko kuchenki mikrofalowej na pokładzie brak ;] Było: Audi 100 C4 kolor: LY9Z ("Panther") rok: 1992r motor: 2,8 V6 AAH BLOS LPG, strumienice, MALON DZ100, 17" 7.5J ET35 225/45
|