Witam, jak w temacie, przekopałem forum znalazłem podobne objawy co u siebie ale żadnej konkretnej przyczyny, otóż mam u siebie coś takiego, po włączeniu świateł podświetlanie zegarów działa, postojowe są, drogowe są, ale brak świateł mijania, nie wiem co z radiem bo nie mam aktualnie, nie działa regulacja wysokości położenia lamp, zegarek działa, bezpieczniki całe, wcześniej działał brzęczyk teraz padł, z dziwnych zachowań to jeszcze wczoraj miałem coś takiego że brzęczyk zaczął brzęczeć po odpaleniu silnika i włączeniu świateł, czyli odwrotnie niż powinien, ktoś ma może jakiś pomysł? A i jeszcze coś, po przeciągnięciu na obrotach wskazówka prędkościomierza zaczęła falować podczas jazdy, może ktoś coś poradzi? z góry dzięki wielkie za podpowiedzi w tej kwestii, bo ja to na razie nie wiem nic

Na prawdę nikt nie pomoże? w takim razie pozostaje mi tylko kupić kwadrat, zamknąć się w garażu, złapać schematy i dumać samemu

dobra światłe umysły, okazało się że za te dziwne siupy odpowiedzialny jest włącznik świateł, trochę się przydymił, to tak jakby ktoś chciał wiedzieć i wątpił iż każda historia kończy się happyendem

jest jedno ale a mianowicie cały proces myślowy zależy od ilości wipitego piwa zatem

defetyzm