.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.cze.2025 18:21:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 B6 sedan 2002] brak wtyczki środkowej od radia concertII
PostNapisane: 12.mar.2013 09:22:13 
Użytkownik

Posiadam Audi a4 b6 zakupiłem ją całkiem niedawno i była z nieoryginalnym radiem w samochodzie ( jakiś kaseciak Audi ) który swoją drogą też nie grał :/ samochód to oryginał s-line z systemem audio bose.
Mój problem polega na tym że mam tylko 3 kostki i antenę w miejscu na radio a powinna być jeszcze 4 kostka ... ( ogólnie jak patrze do środka to nic nie było cięte z kabli ani nic, wiec pomyślałem sobie że może ktoś zakosił cały system bose po prostu głośniki i tą jedną kostkę środkową do radia.
Gdzie znajduje się wzmacniacz bose w sedanie b6 ? tak chyba będzie najłatwiej sprawdzić bo nie chce mi się wierzyć że ta kostka gdzieś sie tak mocno schowała....
I jeszcze jak ktoś mógł by mi napisać jak zdjąć jak zdjąć maskownice od górnych głośników na drzwiach bocznych bo słyszałem że je można zdjąć bez ściągania całych boków a sprawdził bym czy tam są w ogóle :/ ?

Tytuł: Re: [A4 B6 sedan 2002] brak wtyczki środkowej od radia conce
PostNapisane: 12.mar.2013 15:40:19 
Użytkownik

Wszystko działa na oryginalnym radiu concert II okazało się że przy nagłośnieniu bose nie ma środkowej kostki. Sygnal na głośniki rozdziela wzmacniacz bose. Temat do zamknięcia

Strefa czasowa: UTC + 2