woski napisał(a):
hej. Siedze na roznych forach, i tylko na waszym czyta sie o Lukowie, Suwalkach itp. w zwiazku z Eskami jezdzacymi "pod towarem".. Czemu przemytnicy tak przywiazali sie do mocnych Audi ? Szybkie, i da sie przed kims uciec, czy dobrze chowa sie fajki.. Dlaczego nie kupuja Mb, Bmw ?
czemu normalne bo ma napęd na 4 koła wiesz jakie błoto jest jak się jedzie polami? sam raz zostawiłem na litwie samochód na 3 dni bo mnie zawiało. Audi esami można bez opon uciekać koła sie robią kwadratowe jest filmik jak uciekał na takich 130km/h
Kto będzie woził bmw przez pola? trochę błota i koniec
Byłem na takim przetargu i nie zauważyłem żeby coś tam było ustawione pierwszeństwo ma ten co stracił w może wykupić. A jak nie to kto da więcej tam gdzie robię u swoich mechaników robione są i eski i pytam się ich czy robią wszystko w nich.
Przeważnie wszystko jest robione bo musi być sprawny przecież? a jak się zarabia to się wlicza w koszta. Są dwa typy samochód do tych celów jeden to taki co nic nie robi aby chodził bo wiedzą że każdej chwili może stracić tam oleli nic się nie wymienia a drugi to robi się wszystko i kasy się nie żałuje i przeważnie ludzie odkopują sobie.
Kupujesz wystawiają fakturę idziesz i rejestrujesz problemów nie ma.
żeby nie było tak jak tutaj ale tutaj to skuterem tylko
pech...
tłumik od TDI