.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 18.maja.2025 01:29:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ruina z allegro
PostNapisane: 05.wrz.2011 14:41:24 
Użytkownik

Witam , chciałbym przestrzec szukających a6 aby nie jechali na darmo oglądać tego złomu :

http://moto.allegro.pl/audi-a6-czarna-p ... 29415.html

Użytkownik : wojtekedi1

Szukając samochodu natrafiłem na tą ofertę, Dzwoniąć do typka zapewniał że auto idealne (tak zresztą pisze na aukcji) , nigdzie nie malowane , lakier oryginalny etc etc. Mówię mu że mam do niego "kawałek" i jeśli z autem jest coś nie tak niech powie od razu bo szkoda mojego i jego czasu. Ten dalej twierdził że auto w stanie IDEALNYM...
...więc pojechałem.

Uzbrojony w mechanika i czujnik grubości lakieru podjeżdzamy pod jego dom , na podjeździe stoi a6. Miernik lakieru nie przydał się ponieważ z 2m widać na całym aucie pękającą szpachlę. Auto po konkretnym dachowaniu . Siedzenia wytarte tak że jestem pewien iż ma 400 000 km + , brudne , nieumyte , zasyfione , poobdzierane , pogniecione i wszędzie popękana szpachla. Nie było nawet co oglądać. Pytam typka czy jest to dla niego stan idealny. Na co odpowiada taką gwarą (coś w stylu: "co byś chcioł za łosiemnaście tysiąców?" że nabieram przekonania że takiemu burakowi to krowę a nie auto.

Odradzam, to auto jest warte maksymalnie 5-6 tysięcy.

Troszkę uwagi przy zakładaniu tematu
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... 30#1447830

Ostatnio edytowano 05.wrz.2011 14:45:21 przez Med, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2