.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 22.maja.2025 01:17:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: niedziała podświetlenie Audi C4
PostNapisane: 12.sie.2006 13:10:13 
Użytkownik

Witam mam 2 pytania a mianowicie niedziała mi podświetlenie pokręteł naiewu,zapalniczki, popielniczki i przycisków do ustawiania lusterek i związku z tym mam pytanie czy to tylko żarówka jakaś się spaliła czy może coś innego dodam jeszcze że bespieczniki wszystkie są dobre i wszystkie inne lampki działają a drugie pytanie to może ktoś wie jak podłączyć dodatkowe światło stopu od stopu wychodzą dwa kabelki pewnie + i - ale niewiem jak się podpiąć do instalacji przy lampie styłu jak podłącze te dwa kabelki do lampy to stop działa przy wyłączonych światłach ale jak mam włączone światła to niedziała Pozdrawiam
Obrazek

Audi C4 2.8 V6

Tytuł:
PostNapisane: 12.sie.2006 15:24:29 
Użytkownik

Żarowki sie spalily ale ja bym radzil kupic na allegro diodowe juz w oryginalnych oprawkach a swiatlo stopu podlacz normalnie to tylnej najlepiej do wtyczki plastikowej a pozniej ja wcisnij w zlacze.Nie masz pomocnika to fotel kierowcy do przodu i trojkat ostrzegawczy na pedal hamulca i docisnij do fotela wtedy swieci stop i sobie sprawdzaj po kabelkach

Tytuł:
PostNapisane: 12.sie.2006 19:06:27 
Użytkownik

wielkie dzięki zastosuje patent z trujkątem i jakoś dojde do tego jak ma być a z żaóweczkami to patszyłem dzisiaj i tak jak powiedziałeś są spalone jeszcze raz dziękówa Pozdrawiam

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2