.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.lis.2024 00:09:48

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A6 2,5TDI 99r] Wyswietlacz FIS co z tym zrobic?
PostNapisane: 10.wrz.2006 20:56:14 
Użytkownik

Witam.. Jak to ma czesto miejsce wyswietlacz komputera FIS nie wyswietla wszystkich linii. Pikselki sa wypalone.. Gornej czesci praktycznie nie idzie odczytac po 30 min uzytkowania. Postanowilem kupic 2 licznik ale znalesc do diesla jest naprawde ciezko.. ale wkoncu sie udalo.. kupilem ale okazalo sie ze ja mam 99r z kwietnia a kupilem 99r z listopada i juz jest inny. Jedna wtyczka nie pasuje.. srodkowa.. dodatkowo podswietlenie jest juz na bialo:) a u mnie na czerwono. Ale FIS jest ok.. czy jest mozliwosc przelozenia samch wyswietlaczy? Czy ktos juz to robil? czy jest moze inny sposob na to?

Pozdr
KaMiLeOn

Tytuł:
PostNapisane: 10.wrz.2006 21:12:22 
Użytkownik

Będę przekładał takie liczniki w tym tygodniu ( w A4 ) to napiszę Ci jak poszło. Na pewno oprócz innej kostki zamiast 20pin jest szara32pin, były też zmiany w podłączeń w zielonej i niebieskiej.

Władek

AUDI 80 2.0 - zapomniałem, że to tez było
< Jak mam dość Audi to biorę auto najmłodszego syna (Staś już ma prawie 4 lata).

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1