.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 20.cze.2025 04:00:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Plastikowa nakladka na klime i radio
PostNapisane: 04.kwi.2005 09:08:22 
Użytkownik

Czy ktos moze pomoc, jak sciagnac ta plastikowa nakladke, wiem juz ze na dole sa cztery zaczaski i z nimi sobie radze gore tez latwo podwazyc, lecz na wysokosci radia po obydwu stronach tej ramki sa jakies dziwne plastikowe lapki "cycus" ktore moim zdaniem sa przykrecone srobami od radyjka i nie wiem jak sie do tego dobrac, a konkretnie to chce wyciagnac przedni panel klimy (bo mi czasem cyferki znikaja i musze sprawdzic co nie styka), wiec chyba od tego musze zaczac, moze ktos doradzi jak to zrobic po kolei, zeby tych dwoch zaczepow nie urwac?

Tytuł:
PostNapisane: 04.kwi.2005 13:08:07 
Użytkownik

Zdejmowalem kiedys ten element i na dole mialem dwa zatrzaski ktore wchodzily w blaszki podkrecone pod srubki trzymajace panel klimy. u gory byly cztery uchwyty, powyzej przelacznikow. A z tymi lapkami to chyba wiem o co chodzi - w radiu, na dolnej czesci jego frontu masz po lewej i prawej stronie szparki w ktore musisz wlozyc blaszki zeby odblokowac i wyjac radio. Blaszki pasuja od innych radii, tylko musza by plaskie, bez wytloczenia - jak masz z wytloczeniem to sklep mlotkiem na plasko. Wtedy po wlozeniu w te szpary, radio pieknie wychodzi. Acha - po wyjeciu radia masz jeszcze do odkrecenia 4 srubki mocujace caly ten element, ale nie da sie ich nie zauwazyc - a wiec powodzenia!

Tytuł:
PostNapisane: 04.kwi.2005 13:54:12 
Użytkownik

dzieki za porade, bede probowal, tak mi sie wlasnie cos wydawalo, ze z tym radjem cos najpierw trzeba zrobic, tylko nie wiedzialem, jak je wyciagnac

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2