.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 08.cze.2025 21:35:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Auto Gaz z kom. BRC co sądzicie?
PostNapisane: 13.maja.2005 14:47:30 
Użytkownik

Witam. Mam możliwość zagazowania mojej furki w instalację z komputerem BRC za 1550 złociszy z 2-letnią gwarancją. Co o tym sądzicie? Jak spisuje się BRC. Pozdrawian Narka!!

Tytuł:
PostNapisane: 13.maja.2005 15:02:28 
Użytkownik

Posiadam BRC II generacji (zaraz będzie krzyk :D ). Przejechałem ok. 4 tys. km. Jeden wystrzał, gdy jechał nim ktoś inny (zimny silnik + bardzo duże odroty) ale nic się nie stało. Jestem zadowolony z tej instalki ale zobaczymy jak dalej. Powinna być zamontowana III generacji. Niestety to jest mój kompromis.

ZAPRASZAM:
http://petrus.fotogalerie.pl/

Tytuł: instalka
PostNapisane: 15.maja.2005 10:43:11 
Użytkownik

sam mam od 8 miesięcy taka instalacje BRC w ABK 94r, moja kosztowała 1900zł :-(,
jestem bardzo zadowolony z tej instalacji, wszystkie komponenty takie jak: reduktor, komputer, sterowniki są jednej firmy BRC moim zdaniem jest to jakas zaleta, gdyz konstuował to i produkował jeden zakład/fabryka.
Z tym, że uważam że jest to instalacja wymagająca, a mianowicie jeśli 1 element nie bedzie sprawny w naszym aucie instalacja będzieźle pracować, na moim przykładzie powiem, że po paru tygodniach wysypała mi sie SONDA LAMBDA, wtedy to zaczęły się jaja z centralką (tą od przełączania) oraz duzym spalaniem.
Brat mój ma BMW 520 24V, ma on zwykłą najtańszą instalacje za 1200-1300zł i u niego przy uszkodzonej sondzie nie ma żadnych objawów ze strony "gazu"

Co do strzelania to nic takiego sie nie dzieje, robiłem to w dobrym zakładzie i instalator twierdzi że kwestie stezlania w B4 2.0 można weleininować do mininum!

Ogolnie polecam

Tytuł: BRC Instalacja
PostNapisane: 16.maja.2005 08:53:30 
Użytkownik

Dzięki za te informacje. Jak założe to się odezwę co i jak.Pozdrawiam!

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2