Witam!
Ja psikam szyby odmrażacze do szyb od środka i od wennątrz. Mam problem z zapchaną nagrzewnicą i bez odmrażacza szyby wyglądają strasznie
Ten co mam to jakiś standartowy produkt ze stacji benzynowej, czuć w nim bardzo mocno alkohol - wiesz no szyby niny tak nie zamarzaja, ale działa to góra do 10h gdzieś, niestety musze wsadzić nową nagrzewnice a w taki mróżnie mam takiej możliwości. W każdym bądź razie u mnie dmucha zimnym powetrzem, do tego staram się jak najmniej gadać w aucie (para wodna) i ten odmrażacz - niestety czasami to za mało, jakoś będe musiał przetrzymać mrozy w tych spartańskich warunkach
Najgorsza jest poranna jazda z szczeliną w przedniej szybie, widoczność jakl z czołgu, ale czasami czas goni i po 10km dopiero mi szyby puszczają.
Na pewno powiecie, że to niebezpiecznie ale w extemalnych warunkach jade jak filmowy AceVentura
Podsumowując mogę powiedzieć, że mam pecha bo nie miała mi sie kiedy spiep.. nagrzewnica, do tego bardzo mało czasu, nie ogrzewany garaż blaszak na osiedlu, jednym słowem KAPA.
Pozdrawiam