A wiec wczoraj zamontowałem alarm do swojego busika.Ale mam kilka pytan co i jak.
W alarmie sa kabelki ktore wychodza na odciecie zapłonu,jest to biały ktory przechodzi przez stacyjke potem przez przekaznik od alarmu i wraca spowrotem kabelkiem koloru żółtego.Moje pytanie jest takie.W ktory z kabli przy stacyjce mam wpiac ten biały wychodzacy z alarmu jest tam 6 kabli( 2xgrube czerwone,szary,czarny,brązowo-czerwony,czarno-zółty,??
Drugie pytanie:Chodzi o ten przekaznik ma on dwa grube kalbe ktore maja byc połączone ( WYJSCIE STYKÓW PRZEKAZNIKA BLOKADY ZAPŁONU) z czym... do czego sie wpiac??
Trzecie pytanko:Dwa kable ale zauważyłem ze jeden wystarczy (brązowy) ma byc wpiety w kierunki najlepiej jak by były awaryjne poniewaz po otwrciu drzwi załaczaja sie kierunki(awaryjne) automatycznie z alarmu na 15sek.Gdzie mam je wpiac pod jaki kolor kabla i w ktora wtyczke albo w jakis bezpiecznik?
Jeden kabel w awaryjne albo dwa w kierunki w prawy i lewy.
straciłem głowe jak zobaczyłem ta wiążke a nieche cos spaskudzic wiec jak ktos ma jakies info na ten temat to z gory dziekuje.Mysle ze audi i vw maja takie same kable i wiązki do alarmu.