.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.cze.2024 10:29:05

Strefa czasowa: UTC + 1




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: telefon w samochodzie
PostNapisane: 19.wrz.2006 15:16:57 
Użytkownik

Dołączył(a): 21.maja.2006 15:15:35
Posty: 242
Lokalizacja: Gdańsk
W moim autku mam teraz telefon
tylko ze sprawa jest taka ze jak włożyłem do niej polskiego sima to wyskoczyło mi że to złą karta sam nie wiem czy ten telefon ma simlocka czy jakies inne karty sie wklada bo ta co w srodkujest ma troche wieksze te styki niz zwykła sim

co robić?
jaka karte wsadzića?
a jesli jest tam simlock to gdzie sie da sciagnąć?
może ktoś też ma taką zabawkę i mi poradzi


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19.wrz.2006 16:10:17 
Użytkownik

Dołączył(a): 28.paź.2005 12:36:56
Posty: 1696
Lokalizacja: Zielona Góra 32 w zwi... hehe
Powinno chodzic tez tak mialem , wiem ze orange smiga na wszystkich ale era ma problem czasami . :peace:

_________________
(103KW)chip133 KW 375Nm AEL Tdi avant 6 gear
Q7 4.2 Tdi


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19.wrz.2006 16:22:24 
Użytkownik

Dołączył(a): 21.maja.2006 15:15:35
Posty: 242
Lokalizacja: Gdańsk
ja wsadziłem Plusa
i pokazało mi po niemiecku że to karta jest zła
może chodzi o cos innego


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19.wrz.2006 16:25:49 
Użytkownik

Dołączył(a): 26.lip.2005 19:02:14
Posty: 870
Lokalizacja: Lublin
a może to telefon starej generacji na karty 5V
teraz się chyba robi 3V i to dlatego? Musiałbyś poszukać gdzieś w necie, albo zawieżć do specjalnego zakładu gdzie sciagaja simlocki...tam powinni Ci to załatwic od ręki...chyba że to taki "piwniczny" zakład :):

_________________
B4 1,9TD AAZ sedan
B4 2,6 V6 ABC quattro avant Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19.wrz.2006 16:40:09 
Użytkownik

Dołączył(a): 21.maja.2006 15:15:35
Posty: 242
Lokalizacja: Gdańsk
a gdzie znajde taki zakład w trójmieście macie moze pojęcie?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19.wrz.2006 18:18:32 
Użytkownik

Dołączył(a): 26.lip.2005 19:02:14
Posty: 870
Lokalizacja: Lublin
nie wiem bo mieszkam na 2 końcu Polski, ale spróbuj z tym się wybrać do zwykłego zakładu od napraw GSM, jak nie to przynajmniej powiedzą Ci gdzie cośtakiego można zdziałać
powinni Ci pomóc

_________________
B4 1,9TD AAZ sedan
B4 2,6 V6 ABC quattro avant Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20.wrz.2006 04:19:05 
Użytkownik

Dołączył(a): 07.wrz.2005 04:11:28
Posty: 585
Lokalizacja: Hameryka NJ
Ja znam przypadek co powiedzieli Mu ze to telefon 4 generacji:D i takich jeszcze w polsce ni ma:P:P:P :D

_________________
OOOO S6 & A6
Obrazek
Hehehe Autocross Esssss ;) Psssss!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do: