.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.paź.2024 15:00:40

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [VW T4] Jak założyć alarm ?
PostNapisane: 06.cze.2006 21:48:43 
Użytkownik

A wiec wczoraj zamontowałem alarm do swojego busika.Ale mam kilka pytan co i jak.
W alarmie sa kabelki ktore wychodza na odciecie zapłonu,jest to biały ktory przechodzi przez stacyjke potem przez przekaznik od alarmu i wraca spowrotem kabelkiem koloru żółtego.Moje pytanie jest takie.W ktory z kabli przy stacyjce mam wpiac ten biały wychodzacy z alarmu jest tam 6 kabli( 2xgrube czerwone,szary,czarny,brązowo-czerwony,czarno-zółty,??

Drugie pytanie:Chodzi o ten przekaznik ma on dwa grube kalbe ktore maja byc połączone ( WYJSCIE STYKÓW PRZEKAZNIKA BLOKADY ZAPŁONU) z czym... do czego sie wpiac??

Trzecie pytanko:Dwa kable ale zauważyłem ze jeden wystarczy (brązowy) ma byc wpiety w kierunki najlepiej jak by były awaryjne poniewaz po otwrciu drzwi załaczaja sie kierunki(awaryjne) automatycznie z alarmu na 15sek.Gdzie mam je wpiac pod jaki kolor kabla i w ktora wtyczke albo w jakis bezpiecznik?
Jeden kabel w awaryjne albo dwa w kierunki w prawy i lewy.
straciłem głowe jak zobaczyłem ta wiążke a nieche cos spaskudzic wiec jak ktos ma jakies info na ten temat to z gory dziekuje.Mysle ze audi i vw maja takie same kable i wiązki do alarmu.

To, że twoje auto potrafi jechać szybko.Nie znaczy że ty również ....
Audi S6 4.2 avant quattro
Audi 80 B1 1975r

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1