Czarek_S napisał(a):
Oj kolego chyba troche przesadziłeś - chyba że masz tam jakiś mega tunning łącznie z prędkosciomierzem który jest normalnie w 2,8 do 260 km/h. Ja swojego 2,8 więcej jak 225 km/h nie rozbujałem - no może jak teraz wywalę katy to dojdzie do 240 km/h ale nie robię sobie nadziei
Oj Czarek_S bez urazy ale 225km nawet na gazie to troche malo, chyba twoje auto jest troche cos nie tak. Ja moja niunie na gazie (oczywiscie SGI) rozbujalem do 240km i jeszcze to nie byl max. Ja w swoim mam zmieniony uklad wydechowy )wywalony kat, tlumiki srod oraz filtr stozkowy i Power Rure) ale to chyba nie daje tak duzej rozbierznosci w osiagach w porownaniu do Carka_ S audi?
A co do tej S4 to chyba wiem o ktora sie rozchodzi, widzialem ja w Gieldzie Samochod, cena to niecale 28tys bez gazu za 93r, kolor czarna perla, 6bieg, klimatron, skora itp czyli full wypas.
Ja sie kiedys na starym forum duzo pytalem na temat zakupu 4.2V8 chociaz wtedy nie moglem takiej znalezc, w gre wchodzilo takze V8 audi wlasnie z takim tez silnikiem ale to troche mi odradzono.
W sume odrazilo mnie spalanie oraz koszty utrzymania takiego auta i zdecydowalem sie na 2.8V6 i jestem zadowolony. Nie potrzebuje jezdzic 300km/h, nie jestem zmuszony kupowac drogich czesci, nie mam klopotu ze spalaniem(po miescie pali jakies 15l, na trasi 10-11) a nie 25l po miescie jak to jest w 4.2V8.
Oczywiscie wybor nalezy do Ciebie, ja sam sie napalilem jak je zobaczylem w GS ale szybko mi przeszlo. Jak chcesz DAVE to Ci przesle na email zdjecia S4 ktora ja chcialem kiedys kupic ale odpuscilem bo byla 2.2T a wtedy gazu nie mozna bylo zamontowac.