rowniez wspołczuje z powodu wypadku,
poniewaz dzis w godzinach okolo 16 sam uczestniczylem w wypadku i skasowalem samochod na szczescie nie Audi tylko Seata Cordobe

,
najgorsze jest to ze jechalem sobie spokojnie 40 km/h za samochodem marki Toyota Corolla w odleglosci ok. 10 m, az tu nagle z pobocza bez kierunku i zadnej sygnalizacji wlaczenia sie do ruchu wjezdza Citroen Saxo ktory byl na wysokosci Toyoty i mnie, kierowca Toyoty zdazyl ominac Citroena, ja rowniez odbilem kierownica w lewo zeby ominac Citroena, ktory w tym momencie kierowal sie na moja prawa strone, manewr mi sie udal, ale co z tego jak kierowca Toyoty przed mna zaczal chamowac nagle, ja widzac to tak samo na hebel , ale bylo juz pozno i wyladowalem na zderzaku Toyoty
nikomu nic sie nie stalo, kierowcy Toyoty ma tylko lekko porysowany tylni zderzak, i nie domykajacy sie tylni bagaznik
natomiast u mnie w Cordobie jest kiepsko, po ogledzinach do wymiany maska, zderzak przedni, wzmocnienie czolowe, grill, i lewy reflektor
i tu mam prosbe do klubowiczow jezeli ktos by mial ktorykolwiek z elementow ww na sprzedaz, lub ma namiary na jakis szrot w okolicach bylego woj radomskiego gdzie moglbym dostac te elementy, to jestem dozgonnie wdzieczny za wszelkie informacje.