.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 06.maja.2025 22:55:16

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ale wymyśliliscie !!!!!
PostNapisane: 13.paź.2004 01:24:26 
Użytkownik

Chodzi mi o FTP
1 - 150 postów !! żaden problem zostało mi tylko 24.Góra dwa dni i bedzie 150.
2 - 4 miesiące na forum.Teraz popis do panów moderatorów.Na forum jestem od 14 czerwca pod nickiem "max" ale z pewnych przyczyn technicznych nie moglem byc dalej pod tym nickiem(nie wiem dlaczego) wiec 04 sierpnia zalozylem nowy nick "*robi*"a tamten prosilem o usuniecie, jest do dzisjaj i nawet nikt sie ze mna nie skontaktowal chciaz pisalem meile w tej sprawie.
Wiec 4 miesiace mija 14 pażdziernika( 4 miesiace na forum) :) .
3 - Udzial w zlocie lub spocie (rekomendacjia.......)
spocik w Czeladzi ,Olsztynie kolo Czestochowy. Starsi klubowicze,Ataman licze na ciebie (a tak pozatym bedziesz w sobote 16 paż na spociku w tychach?)
4 - Login i haslo do Zuru.Juz mu wysłałem przed tymi zasadami to tylko zostaje mi sie przypomniec :)

Sorki ze poruszylem temat FTP ale moze teraz cos sie ruszy np z tym nickiem"max" tzn dla mnie to on nawet moze tam zapuscic korzenie,ale po co maja byc jakies nicki z których sie nie korzysta(problemy techniczne)a takich moze byc wiecej.Warto to pousuwać i niech bedzie porzadeczek. :D

To, że twoje auto potrafi jechać szybko.Nie znaczy że ty również ....
Audi S6 4.2 avant quattro
Audi 80 B1 1975r

Tytuł:
PostNapisane: 13.paź.2004 02:38:09 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
Wszystkie zasady dostępu są ustalone i będziemy się tego trzymać.
Dostęp daje Zuru na podstawie w/w przez Ciebie kryteriów i jego trzeba molestować, a w miarę czasu i możliwości napewno to uczyni.
Przypominam, że kol. Zuru robi to za free i tylko od jego dobrej woli zależy kiedy przysiądzie i zrobi ten dostęp więc radzę się uzbroić w cierpliwość.

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1