Kochani MOi.
Udalo sie dotarlem do celu co z tego ze z 2 godzinnym opoznieniem ;D.
Po drodze jak jechalem to wiecej sniegu jak asfaltu wiec pedzilem jakies 30 km/h.
Udalo sie dojechalem dzieki Dreed i Danielek, ze na mnie poczekaliscie

.
Pojedzone pogadane nobylo milo:D. Bede przyjezdzal tylko kurde w srody to ja mam spotkania do bierzmowania gdzie taki stary berbec farmazony nawija i sie spac chce. Jak sie uda to na bank bede

. A udac sie musi

.
NO a po malym jedzieniu wypelzlismy na dwor, pokazalem chlopakom male dudnie nie w bagazniku. Danielek pojechal bo go kret strasznie meczyl a ja z Dredzikiem w naszym kierunku

.
Co z tego ze go nie moglem dogonic i na osce to na 2 poslizg byl no ale spoko

.
Tak sobie jechalismy i tak sobie myslalem ze chlopakiem normalnie rzuca jak nic i chyba auta on opanowac nie moze

.
Jakiz glupi bylem heh to bylo FULL CONTROL ! LOL !
NO pomykalismy sobie ludzie wszyscy normalna jazda i wolna zas mr.D zapindalal ze az strach

. Pelen pozytyw

.
Dojechalismy do mnie na Bemowo ja swoja niunie zostawilem i Dredzik pokazal mi jak to jego cacko smiga.
A smiga smigaa oj smigaaaaaaaaaa no ze az oj ach ich no i wogole bajka
Tylko jakos malo miejsca bylo w srodku o podsufitke walilem glowa co chwilke

no fajnie fajnie

.
Pojechalismy na parking przy WORDzie no i tam sie zaczelo ;D. Spokoj cisza a potem bry bry bry no i latalismy przodem tylem w prawo w lewo. Ten od meganki wymiekl po dluzszej chwili i sobie pojechal

. NO caly plac nasz

.
Nie krecilem sie jeszcze 360 stopni 5 razy pod rzad

, no bo sie przy 5 zgubilem moze bylo wiecej ;D. Alez to pieknie chodzi ';D. Otworzylem okno i bylo jeszcze milej pomijajac ten snieg na mojej twarzy ale maseczka z lodu nie byla zla

.
A potem jeszcze prosta do mnie i mnie przerzucilo na tylni fotel no bajka

.
1 klasa spotson ja byc very happy i wogole number 1.
Thx all i pozdrofki