Noooo dzisiejszy SkrytoSPOT był syty w nowe wypasione AUDIole

, cieszy mnie to, że potrafimy się skrzyknąć i przyjechać w tak dużej liczbie … jara mnie to, że w końcu po tak długim czasie ilościowo zaczęły przeważać Setunie C4, A6/C4 no i A6/C5

bo zawsze było tak, że górowały 80/B3, 80/B4 i A4

a teraz jest na odwrót hihi ale jasna sprawa, że każdą AUDIole tak samo czcze - nie ważne jaki ma rocznik czy model liczy się miłość i zaangażowanie w to co się ma
mamba75 – fura jest wyjebana z wypierdek na przytupie może na starość taką sobie sprawie jak będę srał kasą

Pełen wypasik oraz ten porządeczek no miodzie tylko pozazdrościć i pogratulować oby była zawsze taka sama

Wszystkie instrukcje co będę miał do A6 o mojego łojca przywiozę na następny spocik. Co do spotów z kobitkami to często takie robimy – biesiadujemy przy grilu
Lonnyy – lansowuz jest wyjebany w pizde na 6

ten wypasik, fele są prima sort

silnik jest gitesowy no i ten przebieg ledwo go dotarłeś- teraz pobanglasz nim sporo kilosów. Zadbana fura i niech tak trwa
Bilu – ty znowu tym kłatro z turbem się lanzujesz jesteś strasznym kilerem

tyle much porozwalałeś na trasie zobaczysz ja to wszystko zgłosze zielonym. (czemu jak odpalasz to dodajesz gazu przełącza się na gaz - TURBOGAZIK :530:
toms001 – no w końcu kolejna rasowa setunia C4 nie jakieś tam c4/a6

, mam nadzieje, że ten cudowny środek który pomógł mojej chłodnicy uleczy też Twoją, co do felg to wyfasujemy do Twojej też coś sytego żeby była RS (rasowa setunia)
Czaku – Twojej beczki nie oglądnąłem dokładnie ale na następnym spocie dobrze ją prześwietle hehe, masz u mnie dużego plusa za te wypaśne BBSy

jesteś w rodzinie.
Sektor – my się widzimy codziennie więc nie ma o czym gadać no prawie o niczym hehe

dałeś czadu i nie pochwaliłeś się świeżo zreanymi na BLACK bębnami ehhh gamoń
Teraz coś na deser Kierownik Pi-JAY zaserwuje galeryjkę fotosów naszych nianiek.
KlIK ==> SkrytoSPOT 15.06.2006