GrzesB napisał(a):
zaworoowa napisał(a):
Widzę, że niektórzy moderatorzy wprowadzają totalitaryzm na forum

patrz banan dla małegoV8
Ban był zasłużony już od dawna! Co więcej - w obronie Małego odzywają się najbardziej Ci, którzy "najwięcej" wnieśli do AKP

Dość - tolerowaliśmy Małego długo - ale jakim niby prawem ma on atakować modów i stać ponad wszystkimi? Zawoorowa - mam wrażenie, że Ty też nie podchodzisz do tematu poważnie...
W żaden sposób nie pochwalam tego, w jaki sposób się zachował i jak bywało w przeszłości. Zgodzę się, że stwarzał okazję nie raz, nie dwa, chociaż uważam, że bywały większe przegięcia na forum i uchodziło to niektórym płazem. Akurat podpis, który miał MałyV8 nie powinien być moim zdaniem powodem do bana. Zdarzało się, że moderatorzy używali wulgaryzmów (lub ich synonimów) na forum i nikt nie reagował, więc nie rozumiem dlaczego o jedno wykropkowane słowo tyle dymu. Inna sprawa, że w podpisie mogła być aluzja do jednego z moderatorów.....w to już nie wnikam. Żeby było jasne

nie znam MałegoV8 osobiście, ani nigdy nie korespondowałem z nim choćby przez PW, po prostu chciałem wyrazić swoje zdanie. Możliwe, że nie znam całej sprawy i nie jestem też moderatorem, więc nie ja decyduję o czyjejś obecności w klubie.

GrzesB, powiedz co konkretnie masz na myśli

Co rozumiesz przez wkład w forum

Mechanikiem nie jestem, ani wielkim specem od aut (za jakich wielu znachorów z tego forum się uważa) ale jeśli moja wiedza ma w czymś komuś pomóc, to chętnie odpisuję. Jeśli chodzi o opłaty na serwer, podajcie dla wszystkich nr konta, chętnie się dorzucę i wspomogę klub choćby kilkoma groszami. Tyle ode mnie i wyluzujmy trochę koledzy bo jeszcze trochę i zostaną sami modowie