Adi 2121 napisał(a):
Piotrek ja się pisze na piątek - sobotę - ewentualnie niedzielę jak by był problem z powrotem

. W piątek był bym późnym wieczorem dopiero. Powiedz mi jak się nazywa miejscowość i jak mam tam dotrzeć z wędką oczywiście

. I na jakie warunki trzeba być przygotowanym chodzi mi o: wodę, prąd, (

auto)gaz, grill, WC, itp. Ja mogę i prawdo podobnie wezmę namiot jedno krzesełko bo po ostatnim grilo-spocie na RG tylko jedno przeżyło wędkę, robaki, jedzenie podejrzewam że każdy sam sobie kupuje.
Też myślę że zwycięży opcja piątek wieczór+sobota+ewentualnie dogrywka w niedzielę, ale ja będę od czwartku od południa tam więc jak ktoś chce wcześniej przybyć to zapraszam.
Co do warunków to jest: prąd, lodówka, TV, video, kibelek (taki drewniany w lasku

), staw (z rybami

), 3 wersalki, kuchnia gazowa, grill murowany, trochę krzeseł, jakiś stół albo i dwa. Nie ma bieżącej wody (trzeba w banieczkach przywieźć) i Internetu

Jak będzie ciepło to można się wykąpać (nie wiem jak temp. wody, ale może się uda sezon otworzyć). Łowienie rybek wliczone w cenę wejściówki

Żarcie weźcie bo nie wiadomo kto przyjedzie i ile tego kupić więc "we własnym zakresie" to najlepsza opcja.
Działka jest za Pabianicami z 5 km, dokładniejsza lokalizacja na priv lub tel
Kto jeszcze się zapisuje na imprezkę?