W następną sobote Czyli 24.01.2009 Liste widze wszyscy edytują ja już pierd... nie robie takich list bo nikt ich nie edytuje a Bajo to już wogle napisal Bóg wie co i każdy ma sie Cio... domyślać kur.. że miałeś kompa zwalonego i masz nowego,jak byłeś zamotany tak jesteś mlodziak

to jest Twój tekst
Mam Nowego ale tesknie za starym bo ten mnie bardzo ale to bardzo wkur.......
Co masz nowego hahaha zestaw śniadaniowy czy kostki na lusterko w Aucie
i o co kaman

hahaha
A ja temu tak dziwnie pisze bo mam strasznego Kaca nie ma się czym chwalić ale niech to będzie dla was bajka
Siedze sobie w domu na komputerze i przy okazji na tv mały to mały bo 14 czy tam 15 cali ale odbiera ładnie więc się oglądalo pierwszą miłość the best.I tak siedze czytam te forum i w pewnej chwili aż podskoczyłem,dzwoni telefon patrze Morda Skunku kol for me czy jak to się tam pisze,więc odbieram i oczywiście łaaaaaaaazaaaaaaaaaaaaa no i on to samo ... ale do rzeczy mówi mi że mam się u niego zjawić natychmiast myśle co się dzieje ale oczywiście moja głowa Szerloka podpowiedziała mi że chodzi o procenty więc szybki prysznic nowe ciuszki i mówie Janek podwieziesz ? hahaha Janek to mój Fader,nie było większego problemu.Po chwili pojawiłem sie u Skunkiego,patrze maja chłopaki czteropak aha był oczywiście Skunki Marek Marta Grynio Mydlak i Ja myśle losować musimy piwko czy pije ten kto starszy bo nie skumałem ale okazalo się że reszta czteropaków stoi na parapecie więc bierzemy się za robote gadka piwko jedno za drugim leci jak to u nas aha nie wiem czy można reklamować ale było to piwo na Ż... Poźniej rozumiecie Mydło pojechalo z Gryniewiczem po Izke przyjeżdzają i co ja widze całą reklamówke piwa na Ż myslimy ciężko będzie no ale nic dajemy rade.Nagle dzwonek do drzwi,otwieramy a tu Dziko ze swoja Dupa Martą i z druga dupą czyli reklamówka piwa,Posiedzieliśmy z 5 godzin i czas wyjśc na miasto,a więc nakładamy buty ubieramy katany i idziemy (bardzo mocno wypili) gdzies po 8-10 piwek na bańke, i wiecie co Biała to więś o 1 w nocy nie ma nic na mieście wszystko jest pozamykane Verona Kadr Warka Roma i Brama no i Kur.. gdzie się napić piwa ? Lecimy do Osjana jest otwarte dziewczyna myje podłoge ale nic wchodzimy rozbieramy kurtki ochroniaż Robert dostaje od nas piwko i siedzimy,Strzeliliśmy po dwa piwka jestemy już strasznie zawiani idziemy bokiem,na mieście nie bylo nikogo Żywej duszy Frend nie było!Lecimy na CPN na O i pijemy walimy po 2 beer oczywiście na Ż jemy Hot-Doga kurtka wygląda jak bym się przewrócił na ketchup

walimy drugie piwko godzina 2:40 kończymy bo się kiwany na boki jak bańki stańki czy jak to się zwalo,wracam do domu sam rozglądam się czy ktoś się nie czai by zarąbać mi móją pusta Skarbonke i na zamkowej włączyła mi się faza

cała droge szedłem i śpiewałem tak że aż się darłem policja jechała jedna za drugą ale żadna się nie zatrzymała najlepsze że na rondzie u siebie pod blokiem się zatrzymałem i śpiewałem z pól godziny

aż ludzie na balkon wychodzili,po chwili widze typa który się do mnie zbliża myśle chce wyskoczyć na solówe nie mam szans bo sam walcze ze swoim ciałem aby je utrzymać w pionie,po chwili słysze miły ciepły i bardzo znajomy głos to mój Fader Janek.No i glos się zmienia mówi wiesz która jest godzina i co robisz ? ja mówie nie wiem która godzina bo na zegarku w telefonie nie widze mimo to że mocno się staram zobaczyć,usłyszałem idziemy do domu mówie Ok i impreza skończyłą się na wielkim suszu w buzi jeszcze większym kacu i świetnym humorze i tak postanowiłem napisać to wam nie wiem po co nie wiem dlaczego ale postanowiłem mam nadzieję że milo będzie wam się to czytalo

no to na tyle
Ahaaa pisze to bo mam bardzo dużego Kaca
Pozdrawiam wszystkim Audi Maniaków

[/img]