Kobusz napisał(a):
czaku ty chcesz sobie kupić merca

to lepiej kup sobie hulajnoge.
Pijay popieram cię w każdym calu policje mandat jaki mandat jaką policje może niech ten koleś się zapisze do klubu traktorzystów a nie do audi nie znam i nie chce go znać. jak by był w porządku to przecież mogli poszukać gdzieś taniej pijay też by tam i tu kuknoł i od nas chłopaki malują furki napewno poszło by to taniej a nie. kto wogóle mógł pomyśleć o tym że mógł wzywać policje kurcze przecież to był spot jednego klubu a nie wrogów

Kobusz, nie byles, nie wiesz wiec nie osadzaj kogos.
Po drugie kolega przyjechal pierwszy raz na spota 120km, znal jedynie mnie, wiec pmysl, na co wydawal caly majatek aby kupic w stanie idealnym ode mnie coupe?
Nikt policji nie wzywal i nie chcial wzywac, powiedzialem sume, ktora bedzie potrzebna na naprawe auta i juz. Lakierowanie tak starego auta niestety nie moze sie odbyc w byle jakim warsztacie, pamietaj, ze kolor jest metalik, i musi byc przejscie z drzwi na blotnik przedni i tylni. Moze wg Was trzeba zarzucic kielnia szpachle z wiadra, zaciagnac papierem i trysnac lakier. Ale tak nie jest, auto ma wygladac tak jak wygladalo, szczegolnie, ze prawa strona byla w calosci oryginalna. A do klubu traktorzystow moze sie zapisac Pijey, poniewaz, mial kupe miejsca do parkowania, mogl chociaz otworzyc drzwi, a nie bezmyslnie jechac do tylu wiedzac, ze stoi auto.
Kobusz odpowiedz mi na pytanie, puknie Ci ktos w auto, jestes zly wyskakujesz, proponujesz swoja cene, a gosciu Ci odpowada zebys mu spuscil, co spuscisz mu z ceny i sam bedziesz dokladal do interesu podaczas naprawy? Bedziesz czekal az ktos Ci zalatwi lakiernika, blacharza? Zgodzilbys sie na zaplate odszkodowania w ratach? Na dodatek, ze kolega jest z Nysy? Zastanow sie, to nie bylo byle jakie zwykle audi tylko moja byla coupe B2 w stanie kolekcjonerskim, wiec pomysl czy gdzies na szybko kupisz czesci