BiLu napisał(a):
czekereke napisał(a):
Browar to chyba był za 2gie miejsce pod względem liczebności aut zlotowych czy jakos tak.
Za zgłoszenie 16 aut, podczas gdy na placu stało ich kilka...
A nie przypadkiem za ilość aut i osób które pod szyldem A8team rzeczywiście wjechało?...
bo zgłoszonych było nie 16 tylko 15 aut... wjechało 10 czy 11 bo, jak to się czasami zdarza, nie wszyscy dojechali.
Wybacz, może źle zrozumiałem Twoją wypowiedź ale czy uważasz że otrzymaliśmy to niesłusznie??...
przecież u nas nikt o tą beczułkę jakoś szczególnie nie zabiegał... decyzję podjął organizator... a zgłoszenie wysłane było zgodnie z terminem na stronie zlotu i na dzień jego wysyłania informacja tam zawarta była zgodna z prawdą.
Zresztą kto jak kto ale akurat Ty jesteś na A8team więc do tematu zlotowego masz nieograniczony dostęp i dobrze wiesz ile osób było zapisanych, kto zrezygnował a kto dopisał się później... gdyby poniosła mnie fantazja to na zgłoszeniu mógłbym wpisać 22 auta i 45 osób bo właśnie tyle było na tej najdłuższej liście zanim ludzie nie zaczęli odpadać.
Zresztą, o czym my tu dyskutujemy... od początku pisałem, że do Kronach jadę pod szyldem A8team... zresztą niektóre osoby z innych klubów też nie firmowały się jako AKP.
Poza tym kiedy pytałem tutaj o możliwość rezerwacji dla nas miejsca na placu to usłyszałem że raczej będzie ciężko i lepiej samemu o to zadbać... więc załatwiłem wszystko po swojemu, zgłoszenie, plac, zwiedzanie fabryki Audi...
a teraz, zamiast cieszyć się wspólnie z tego że polacy zostali wyróżnieni, to będziemy między sobą dyskutować czy to zasadne
Ja bawiłem się setnie, podobnie jak pozostała części ekipy A8team... być może w 2014 również pojawimy się grupą zorganizowaną i wtedy również w planach będzie przede wszystkim zabawa