Siema wszystkim...
Po pierwsze to nie rozumiem o co chodzi koledze "beczy" , pojawia sie raz na ruski rok , na rzadnym spocie nie bylo go nigdy widac, aktywnosc bliska zeru i ma jakies pretesje do naszej lojalnosci!!!!
Po drugie to z tym wyjazdem na wrc 350km to nie taka latwa sprawa.jest to jednak kawalek i trzeba praktycznie caly dzien zeby cos tam zobaczyc.Jestesmy w sumie mala grupka etmiczna milosnikow audi w UK i wydaje mi sie ze podstawe naszej znajomosci trzeba opierac na czestrzych i blizszych spotkaniach.Dopiero pozniej mozna cos planowac dalej i w wiekszej grupie. Takie jest moje zdanie!!!
Etronik ,spoko przekaze Tadkowi co napisales,, a co do mojego silniczka to juz przeplywomierz kupilem

i napewno po nowym roku pozbede sie tego smiesznego boxa i pomysle nad czyms powazniejszym w twoim wykonaniu:) Narazie szukam jakies dobre amorki do tylu

( moze ktos jest miedzy nami kto siedzi w temacie "zawieszenie sportowe" ? )
Na zakonczenie Chcialem powiedziec ze teraz juz ciezko bedzie jakiegos spota przed swietami wymyslec , kazdy niedlugo wybiera sie w dluga wyprawe do polski wiec mysle ze cos konkretniejszego w licznym gronie wymyslimy po nowym roku ??? dopnie sie na ost guzik

Niech kazdy pomysli i da jakies propozycje miejsca i czasu . Napewno cos sie wymysli i dogra. Pozdrawiam wszystkich z AKP i AKP UK
PS. Zapraszam do wiekszej aktywnosci !!!!!
Moze napiszecie jakimi trasami jezdzicie do polski ????
Ja jezdrze :
DOVER>DUNKIERKA>GENT>ANTWERPIA>ESSEN>BERLIN>KOLBASKOWO
Prawie zawsze urzywam NORFOLKLINE bo sa zazwyczaj najtansi!!!
Tutaj macie link to portu w Dover (tam mozna znalesc wszystkie firmy ktore odplywaja z Dover)-
www.doverport.co.uk
Pozdrawiam wszystkich z AKP i AKP UK