.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.kwi.2025 21:02:21

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 206  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25.lis.2006 02:15:18 
Użytkownik

siema Etronik :) Jak tam imprezka :) Pozdrow Blachutka ..... w niedziele zawitam do Ciebie ..... Pozrawiam AKP UK.......................

Tytuł:
PostNapisane: 25.lis.2006 16:09:43 
Użytkownik

Dzięki za pozdrowienia i moge potwierdzić kolejny spot chociaż mały mikrospot to poszło kilkadziesiąt litrów.. więc było miło.

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2006 00:21:26 
Użytkownik

Co jest ludziska???!!! Co tu tak cicho??? To ze ja mam nawal pracy to nie oznacza ze wszyscy sa zawaleni robota....
W niedziele odbyl sie kolejny mini spocik z udzialem OVER2000, jego kolei Tadka w fajnie przerobionej A4 no i mnie... Glownie omawiane byly sprawy techniczne silnikow lacznie z diagnostyka w praktyce i rozwazaniu o modyfikacji silnikow panow OVER2000 i Tadka.

P.S. Pawel powiedz tadkowi ze moge mu jednak podciagnac lekko wlasciwosci jezdzne :D moze liczyc na 15 - 20%zysku na mocy jesli jego Niunia ma zdrowe "serduszko" :)...

P.S. 2 Bylem w kinie na projekcji Jackass 2.... Warto isc przednia zabawa... Jesli ktos lubi ten rodzaj humoru to mozna sie posikac ze smiechu...

Post zostal poprawiony ze wzgledu na "wrazliwych" czytelnikow :diabel:

Chiptuning i diagnostyka VAG, Opel, BMW. Naprawa sterownikow airbag, licznikow, laptopow i innych urzadzen elektronicznych (TV itp.)

mob. 07746172658

Ostatnio edytowano 29.lis.2006 11:59:47 przez etronic, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł: zywy trup
PostNapisane: 29.lis.2006 09:43:09 
Użytkownik

hej.

rozpoczne od serdecznych pozdrowien dla Lightmen'a!!! Nie dziwie sie, ze facetowi nerwy puscily... Toz to towazyswo wzajemnej adoracji, a nie grupa osob o wspolnej pasji sklonna do spotykania sie w wolnym czasie...

jesli jest jeszcze ktos zainteresowany wyjazdem w sobote (2.XII) na WRC do Cardiff, to serdecznie zapraszam. Ale w sumie to wydaje mi sie, ze szkoda slow... I tak zaraz zacznie sie bezcelowe nabijanie postow z dyrdymalami zamiast zawartosci merytorycznej...

Smutne to...

a wszystkich pasjonatow i ludzi chocby w niklej mierze kulturalnych na koniec pozdrawiam

t.

VW Caddy 1.9 TDI
Fiat Brava 1.9 JTD
Fiat Marea Weekend 1.6 16V
BMW 540i Touring
Fiat Seicento 900
Audi A4 1.9 TDI Avant
Audi Coupe 2.0 16V
Audi 80 2.0 E
Audi 80 1.8 S
Fiat Tipo 1.4
Skoda Favorit
Fiat 126p

Tytuł: Re: zywy trup
PostNapisane: 29.lis.2006 11:31:15 
Użytkownik

beczy napisał(a):
rozpoczne od serdecznych pozdrowien dla Lightmen'a!!! Nie dziwie sie, ze facetowi nerwy puscily... Toz to towazyswo wzajemnej adoracji, a nie grupa osob o wspolnej pasji sklonna do spotykania sie w wolnym czasie...
Smutne to...

a wszystkich pasjonatow i ludzi chocby w niklej mierze kulturalnych na koniec pozdrawiam

t.

Przepraszam ale chyba nie rozumiem Twojej wypowiedzi :); jakas dziwna forma krytyki czy cus :).
Odkad zaczalem pisac na forum temat jakos sie powoli rozwija. Zaliczylismy kilka mniejszych spotkan no ale jak pada propozycja spotkania to raczej malo osob kwapi sie zeby temat pociagnac. Moze jednak troche wiecej wiary... i aktywnosci.

Pozdrawiam wszystkich audimaniakow w kraju i poza granicami Polandii

Co do wyjazdu na WRC to mnie pasuje tylko niedziela ze wzgledu na prace...

Chiptuning i diagnostyka VAG, Opel, BMW. Naprawa sterownikow airbag, licznikow, laptopow i innych urzadzen elektronicznych (TV itp.)

mob. 07746172658

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2006 18:18:12 
Użytkownik

Siema wszystkim...

Po pierwsze to nie rozumiem o co chodzi koledze "beczy" , pojawia sie raz na ruski rok , na rzadnym spocie nie bylo go nigdy widac, aktywnosc bliska zeru i ma jakies pretesje do naszej lojalnosci!!!!

Po drugie to z tym wyjazdem na wrc 350km to nie taka latwa sprawa.jest to jednak kawalek i trzeba praktycznie caly dzien zeby cos tam zobaczyc.Jestesmy w sumie mala grupka etmiczna milosnikow audi w UK i wydaje mi sie ze podstawe naszej znajomosci trzeba opierac na czestrzych i blizszych spotkaniach.Dopiero pozniej mozna cos planowac dalej i w wiekszej grupie. Takie jest moje zdanie!!! :peace:

Etronik ,spoko przekaze Tadkowi co napisales,, a co do mojego silniczka to juz przeplywomierz kupilem :) i napewno po nowym roku pozbede sie tego smiesznego boxa i pomysle nad czyms powazniejszym w twoim wykonaniu:) Narazie szukam jakies dobre amorki do tylu :) ( moze ktos jest miedzy nami kto siedzi w temacie "zawieszenie sportowe" ? )

Na zakonczenie Chcialem powiedziec ze teraz juz ciezko bedzie jakiegos spota przed swietami wymyslec , kazdy niedlugo wybiera sie w dluga wyprawe do polski wiec mysle ze cos konkretniejszego w licznym gronie wymyslimy po nowym roku ??? dopnie sie na ost guzik :) Niech kazdy pomysli i da jakies propozycje miejsca i czasu . Napewno cos sie wymysli i dogra. Pozdrawiam wszystkich z AKP i AKP UK :)

PS. Zapraszam do wiekszej aktywnosci !!!!!

Moze napiszecie jakimi trasami jezdzicie do polski ????
Ja jezdrze :
DOVER>DUNKIERKA>GENT>ANTWERPIA>ESSEN>BERLIN>KOLBASKOWO ->

Prawie zawsze urzywam NORFOLKLINE bo sa zazwyczaj najtansi!!!
Tutaj macie link to portu w Dover (tam mozna znalesc wszystkie firmy ktore odplywaja z Dover)- www.doverport.co.uk

Pozdrawiam wszystkich z AKP i AKP UK :) -> -> ->

Tytuł:
PostNapisane: 05.gru.2006 04:56:41 
Użytkownik

OVER2000 napisał(a):
Prawie zawsze urzywam NORFOLKLINE bo sa zazwyczaj najtansi!!!

A to mi niespodzianka :peace: a mi zawsze wala ceny ze kapcie zrywa :peace: chyba mnie nie lubia :diabel:

...a tak na marginesie zesta sie chlopoki skumali :diabel: chyba zaczne byc zazdrosny :peace:

PEACE FOR ALL 4RINGS FREAKS!!!

Peugeot 405
Fiacior 126P
Obrazek

:) Przylookaj :)

Tytuł:
PostNapisane: 07.gru.2006 14:01:07 
Użytkownik

Siema . Co tu tak CICHO !!!!!!!!!!!!!! Zyjecie tam ??? Byl ktos na tych rajdach WRC w Cardiff ???? Macie jakis fotki bo z checia bysmy zobaczyli.. Pozdrawiam Pawel :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 13.gru.2006 01:54:29 
Użytkownik

No tak...
To i ja się dołączę do pozdrowień..

Nie mieszkamy od siebie o 5 minut drogi więc nie powinniśmy marudzić że spoty nie odbywają się regularnie co tydzień.
Ja osobiście jestem zadowolony ponieważ odbyło się już kilka spotów, zostały nawiązane nowe znajomości i wspólnie spędziliśmy trochę czasu.

Wyjeżdżając z Polski miałem nadzieję że pozbędę się naszej narodowej wszechobecnej atmosfery niezadowolenia wiecznego marudzenia i narodowej żałoby..
Przynależność do AKP nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami i jest dobrowolna, pisanie w tym wątku również. Robimy to dla przyjemności .. Apeluję abysmy pisali kiedy chcemy i co chcemy jeżeli mamy ochotę podzielić się z innymi dobrymi miłymi informacjami bo temu celowi ma słuzyć ten wątek..
Zachowajmy dla siebie wszystkie negatywne komentarze lub przekażmy bezpośrednio zainteresowanej osobie w formie pw nasze żale..
Po co mamy wprowadzać atmosferę która nikomu nie słuzy i powoduje że nie chce się nawet zaglądać na stronę fomum..

Rozumiem że nie jesteśmy tu wszyscy na wakacjach i kazdy ma pracę dlatego potrzebna jest wyrozumiałość..
Poza tym to skoro ludzie w Pl mieszkający w jednym mieście mają problemy z ustaleniem spotkań to dlaczego my mieszkający o kilka godzin jazdy nie powinniśmy ich mieć??

Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich zaglądających do naszego wątku..

Tytuł:
PostNapisane: 13.gru.2006 01:58:02 
Użytkownik

OVER2000 napisał(a):
Moze napiszecie jakimi trasami jezdzicie do polski ????
Ja jezdrze :
DOVER>DUNKIERKA>GENT>ANTWERPIA>ESSEN>BERLIN>KOLBASKOWO ->

Nie da się inaczej jechać do Niemiec... Wszystkie inne drogi byłyby wycieczką turystyczną..
Wiadomo że ślązacy do Berlina nie dojądą ale do niemcowni jak najbardziej,
Poza tym gratuluję ciekawej inicjatywy reaktywacji wątku..
Pozdrawiam..

Tytuł:
PostNapisane: 13.gru.2006 12:26:31 
Użytkownik

Czesc Blachutek.... Kiedy jedziecie ??? ja juz w Piatek :) na 22 mam prom w dover. Wszystko wskazuje na to ze warunku pogodowe beda bardzo dobre :) bedzie sie fajnie jechalo , bezstresowo :) :diabel: Pozdrawiam Wszystkich.... <-

Tytuł:
PostNapisane: 13.gru.2006 14:09:32 
Użytkownik

My wyjeżdzamy we wtorek wieczorem o północy mamy prom..
Według prognozy pogody nie zapowiadają zamieci śnieżnych więc mam nadzieje że dojedziemy..
Miłej podróży życzę..

Tytuł:
PostNapisane: 13.gru.2006 19:38:19 
Użytkownik

Wszystkim Wesołych i Pogodnych, Łatwego Odpalania warczacych traktorkow i jak najmniejszej potrzeby włączania ESP :diabel: NAJLEPSZEGO AKP :diabel:

Peugeot 405
Fiacior 126P
Obrazek

Tytuł: Ale jaja :D
PostNapisane: 16.gru.2006 05:39:19 
Użytkownik

Lokalizacja: Wszedzie po trochu: Kraków (PL), Lubin (PL), Norymberga (D), Hatfield (UK)
xslawox: Heh, ale jaja. W tym samym miescie mieszkamy. Ech ta globalizacja :) Pozdrawiam serdecznie.

Tytuł:
PostNapisane: 18.gru.2006 05:42:08 
Użytkownik

no to juz na browarek!!!!! :diabel: jestem do 21 grudnia potem :diabel: na 1 dzien 26 i 13 stycznia powrot na dobre spalony na heban :diabel: wiec jestem otwarty na propozycje;-)moze sie gdzies na miescie wypatrzymy, looknij na moja niunie to bedzies wiedzial kogo scigac jak cos!!pozdro

Peugeot 405
Fiacior 126P
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18.gru.2006 16:15:04 
Użytkownik

Lokalizacja: Wszedzie po trochu: Kraków (PL), Lubin (PL), Norymberga (D), Hatfield (UK)
Ja teraz caly czas przy swojej szanownej malzonce siedze (chyba, ze w pracy jestem), bo rozwiazanie moze nastapic w kazdej chwili. Teraz siedze i czuwam, w razie czego to do auta i jazda do QEII. Ale piwo nie ucieknie, bo jak mi sie sie potomek urodzi, to trzeba to bedzie uczcic (i to nie raz).
Teraz jak po miescie jezdze, to nawet szukam Twojej Niuni, ale jeszcze nie "trafilem". Miasto male to na pewno znajde ;)

Pozdrawiam i do uslyszenia. Obiecuje, ze jak malzonka urodzi, to na pewno sie odezwe!

Piotrek.

Tytuł:
PostNapisane: 18.gru.2006 19:01:38 
Użytkownik

sleett napisał(a):
Ja teraz caly czas przy swojej szanownej malzonce siedze (chyba, ze w pracy jestem), bo rozwiazanie moze nastapic w kazdej chwili. Teraz siedze i czuwam, w razie czego to do auta i jazda do QEII. Ale piwo nie ucieknie, bo jak mi sie sie potomek urodzi, to trzeba to bedzie uczcic (i to nie raz).
Teraz jak po miescie jezdze, to nawet szukam Twojej Niuni, ale jeszcze nie "trafilem". Miasto male to na pewno znajde ;)

Pozdrawiam i do uslyszenia. Obiecuje, ze jak malzonka urodzi, to na pewno sie odezwe!

Piotrek.

..no prosze!!to gratuluje potomka!!Juz z góry!!Jasne ze nie ucieknie zawsze jest czas na te rzeczy ;-) siedz i czuwaj coby żonka byla w WGC na czas ;-) Powodzenia i Wesołych

Peugeot 405
Fiacior 126P
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18.gru.2006 19:06:56 
Użytkownik

Czego ja się tutaj dowiaduje :) Kolejny klubowicz w drodze - Tylko pogratulować :!: :!:

Ps. Zostały 24h do Audi Expedition..

Tytuł:
PostNapisane: 18.gru.2006 19:32:34 
Użytkownik

Cytuj:
Ps. Zostały 24h do Audi Expedition

chyba Tobie!!!!!Mi niestety jeszcze 72godz!!!!!

Szerokiej Autobahn'y

Peugeot 405
Fiacior 126P
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19.gru.2006 02:02:11 
Użytkownik

Witam klubowiczow :) Ja juz po wyprawie , siedze w naszym kraju i delektuje sie ojczystym browarkiem :) Powiem wam ze lepszej pogody nie moglem sobie wymazyc..... Cos z ta pogodą nie tak...heheh nawet jak w lato wracalem to zawsze sie jakis deszczyk w drodze zdazył :) a teraz.... hmmm ani kropla nie spadla przez całą droge a o sniegu to zapomnij.... Lepsze warunki do jazdy miałem niz w lato :) heh Wyjechalem z Dunkierki o 1 rano a w koszalinie byłem o 11 na przysłowiowe śniadanie :)
Wszystkim udajacym sie na wyprawe do ojczyzny życze szerokiej drogi ( oczywiscie suchej:) )

Pozdrawiam i Życze Wesołych Świąt,Szczęśliwego Nowego Roku dla całego AKP & AKPUK......

PS. Aby paliwo taniało a nasze Audiczki nigdy się nie starzały :diabel: ............

:peace:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 206  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1