.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.kwi.2025 21:01:41

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 206  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19.gru.2006 02:27:53 
Użytkownik

Witam posiadaczy Audiczek z U.K. :D ja swoja mieszkam w Lincoln szczerze mowiac nawet dokladnie nie wiem gdzie to jest :P do Notingham mam jakies 1,5 godz do Ladka 3 h mam nadzieje ze kiedys uda mi sie podjechac na jakiegos spota w weekendzik.Audiczka seria jak na razie ale w planach jest jakis tuning potrzeba czasu i kaski.pozdrowienia z Lincoln

Tytuł:
PostNapisane: 19.gru.2006 07:15:16 
Użytkownik

No to pięknie!
Mam nadzieje że nam też się uda przejechać podobnie, i chyba też na śniadanko zdążę.

Tytuł:
PostNapisane: 19.gru.2006 08:34:59 
Użytkownik

OVER2000 napisał(a):
Witam klubowiczow :) Ja juz po wyprawie , siedze w naszym kraju i delektuje sie ojczystym browarkiem :) Powiem wam ze lepszej pogody nie moglem sobie wymazyc..... Cos z ta pogodą nie tak...heheh nawet jak w lato wracalem to zawsze sie jakis deszczyk w drodze zdazył :) a teraz.... hmmm ani kropla nie spadla przez całą droge a o sniegu to zapomnij.... Lepsze warunki do jazdy miałem niz w lato :) heh Wyjechalem z Dunkierki o 1 rano a w koszalinie byłem o 11 na przysłowiowe śniadanie :)
Wszystkim udajacym sie na wyprawe do ojczyzny życze szerokiej drogi ( oczywiscie suchej:) )

Pozdrawiam i Życze Wesołych Świąt,Szczęśliwego Nowego Roku dla całego AKP & AKPUK......

PS. Aby paliwo taniało a nasze Audiczki nigdy się nie starzały :diabel: ............

:peace:

dobrze deptałes chyba co???moje gratulacje!!

Peugeot 405
Fiacior 126P
Obrazek

:) Przylookaj :)

Tytuł:
PostNapisane: 19.gru.2006 11:56:44 
Użytkownik

Witam kolejną osobę na naszym wątku
Gratulacje, potrafisz rozbawić mnie do łez :diabel: :diabel:

Suchy1983 napisał(a):
mieszkam w Lincoln szczerze mowiac nawet dokladnie nie wiem gdzie to jest

Ps. Lincoln jest w Lincolnshire :peace:

Serdecznie zapraszamy na spocik...

Tytuł:
PostNapisane: 22.gru.2006 01:49:37 
Użytkownik

Blachutek napisał(a):
Witam kolejną osobę na naszym wątku
Gratulacje, potrafisz rozbawić mnie do łez :diabel: :diabel:

Suchy1983 napisał(a):
mieszkam w Lincoln szczerze mowiac nawet dokladnie nie wiem gdzie to jest

Ps. Lincoln jest w Lincolnshire :peace:

Serdecznie zapraszamy na spocik...

tyle to ja tez wiem :D

ale jaki to rejon Central Middlands chyba z reszta nie wazne gdzies w DUPIE :D no jak bedziecie cos krecic to postaram sie podjechac tylko jakis GPS sie przyda bo tutaj te miasta i uliczki jakies lewe sa pozdrowki

Tytuł:
PostNapisane: 22.gru.2006 02:26:53 
Użytkownik

xslawox napisał(a):
OVER2000 napisał(a):
Witam klubowiczow :) Ja juz po wyprawie , siedze w naszym kraju i delektuje sie ojczystym browarkiem :) Powiem wam ze lepszej pogody nie moglem sobie wymazyc..... Cos z ta pogodą nie tak...heheh nawet jak w lato wracalem to zawsze sie jakis deszczyk w drodze zdazył :) a teraz.... hmmm ani kropla nie spadla przez całą droge a o sniegu to zapomnij.... Lepsze warunki do jazdy miałem niz w lato :) heh Wyjechalem z Dunkierki o 1 rano a w koszalinie byłem o 11 na przysłowiowe śniadanie :)
Wszystkim udajacym sie na wyprawe do ojczyzny życze szerokiej drogi ( oczywiscie suchej:) )

Pozdrawiam i Życze Wesołych Świąt,Szczęśliwego Nowego Roku dla całego AKP & AKPUK......

PS. Aby paliwo taniało a nasze Audiczki nigdy się nie starzały :diabel: ............

:peace:

dobrze deptałes chyba co???moje gratulacje!!

Hmmm poprostu jak nigdy pogoda dopisala i ruch byl maly ..... Na granicy to nawet sie nie zatrzymywalem :) Zobaczyli ze mam ramki pod rejstarcja AKP i bez kolejki jechalem :) hahah Pozro

Tytuł:
PostNapisane: 22.gru.2006 16:07:29 
Użytkownik

Kurcze a my właśnie dojechaliśmy i chyba rekord został pobity..
Najpierw mgła do połowy niemiec i gdyby nie Playstation to ciężko byłoby zobaczyć drogę. A 18 km przed przejściem granicznym zaczął się kork!
Później po przekroczeniu granicy po 20 km okazało się że przed nami kolejny Kork! Na 20 km.. Więc staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... staliśmy i staliśmy... przez kilka godzin ale w końcu udało nam się dotrzeć do domu...
Ufff...

Tytuł:
PostNapisane: 23.gru.2006 13:22:43 
Użytkownik

Wszystkim którzy zostali w UK życze Zdrowych i pogodnych świąt..
W PL też nie ma śniegu więc nie martwcie się :)

Wszystkim którzy są w PL życzę rodzinnej atmosfery i szczęśliwego nowego roku.

Tytuł:
PostNapisane: 24.gru.2006 00:17:38 
Użytkownik

Tez chcialbym sie przylaczyc do zyczen jako nowicjusz Zdrowych i Wesolych :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 30.gru.2006 15:59:42 
Użytkownik

Mam nadzieje ze wszyscy klubowicze szczesliwie spedzili swieta i chcialem zyczyc wszystkim Dosiego 2007 Roku.

P.S. OVER2000- Pawelku, najlepsze zyczenia urodzinowe, mam nadzieje ze sie spotkamy niedlugo :D.

Chiptuning i diagnostyka VAG, Opel, BMW. Naprawa sterownikow airbag, licznikow, laptopow i innych urzadzen elektronicznych (TV itp.)

mob. 07746172658

Tytuł:
PostNapisane: 30.gru.2006 23:50:12 
Klubowicz

happiego nowego roku dla wszystkich milosnikow 4 kolek tzn oooo znad polskiego morza zycze ja i moja familja

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 04.sty.2007 03:10:02 
Użytkownik

etronic napisał(a):
P.S. OVER2000- Pawelku, najlepsze zyczenia urodzinowe, mam nadzieje ze sie spotkamy niedlugo :D.

Dzieki za zyczenia Etronic (trzeba bedzie to opic:) ),,,, Ja juz po nowym roku i niestety planuje wyprawe powrotna do UK... Pogoda super :) takze pozdrawiam wszystkich w nowym 2007 i do szybkiego zobaczenia na SPOCIE !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 04.sty.2007 16:50:07 
Użytkownik

My wracamy jutro. Wyjazd z Wloclawka 6 am kirunek Swiecko- Essen - Antwerpia - Calais, prom 00:15 Seafrance. Pozdrowienia i do zobaczenia w UK.

Chiptuning i diagnostyka VAG, Opel, BMW. Naprawa sterownikow airbag, licznikow, laptopow i innych urzadzen elektronicznych (TV itp.)

mob. 07746172658

Tytuł:
PostNapisane: 04.sty.2007 23:07:22 
Użytkownik

etronic napisał(a):
My wracamy jutro. Wyjazd z Wloclawka 6 am kirunek Swiecko- Essen - Antwerpia - Calais, prom 00:15 Seafrance. Pozdrowienia i do zobaczenia w UK.

No to całkiem fajowo.. Ja utknąłem i jeszcze nie mam pojęcia kiedy uda mi się wrócić.. Może za tydzień?

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2007 11:02:43 
Klubowicz

Blachutek napisał(a):
No to całkiem fajowo.. Ja utknąłem i jeszcze nie mam pojęcia kiedy uda mi się wrócić.. Może za tydzień?

moz/rze to jest baltyckie a tam jest kanal mam cie oska wyciagnac?

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 07.sty.2007 19:32:38 
Użytkownik

Witam.... Jak tam dojechaliscie ?? etronic itd.... ? Ja juz po wyprawie , lało przez cała droge ale to i tak lepsze niz mróz i gołoleć... Niestety nie omineła mnie przygoda zapłacenia mandatu :) heheh . Przekroczyłem kołbaskowo ( heh tak wogole to koles na przejsciu kazał mi sciagac niebieskie postojowki hehhe powiedzialem ze kupie na pierwszym postoju i zmienie :) i puścił mnie ) ,ale to nic bo po jakis 10km od granicy po takiej zjebanej drodze zaczal sie super asfalcik :) troche przycisnełem :). Niestety mędy niemieckie nieoznakowana Bemką 5 podczepili sie i nagrali mnie na ograniczeniu 100km mialem 150km :) Puscili mi ładnie filmik i zawołali 150 euro :) Najgorsze ze nie mialem przy sobie kaski i musialem za nimi jechac jakies 10km do najblizszego bankomatu..... Zmarnowałem z nimi troche czasu i bałem sie ze na prom nie zdarze bo mialem na 20:00 a pozniej juz nie bylo zadnego. Udalo sie ,dojechalem jeszcze z zapasem.... Pozdrawiam i do zobaczenia na spocie.... <-

Tytuł:
PostNapisane: 07.sty.2007 21:37:53 
Użytkownik

Heh.... no to niezle. Mnie sie udalo przejechac Niemcy przy ok 160km/h zwalniajac jedynie na ograniczeniach :D. Pogoda byla straszna, padal deszcz i wialo. Moja niunia z trzema ludkami na pokladzie i full zaladowana bagazami jednak troche ulegala silnym bocznym porywom.
W Belgii mialem ciekawa przygode bo tamtejsza policja przeprowadzala akcje trzewosc na drodze i wyobrazcie sobie ze dawali pelne torby upominkow :): . Chcialbym widziec polskich policjantow podczas takich akcji. Moim zdaniem to nawet jakbym byl trzezwy to dostalbym mandat za jakis duperel (mentalnosc polskich psow :)).
Poza tym niunia dostala prezenty pod choinke w postaci tempomatu, podlokietnika, i dodatkowego zabezpieczenia przeciwkradziezowego...
chyba jest zadowolona:)....

mob. 07746172658

Tytuł:
PostNapisane: 07.sty.2007 21:56:07 
Użytkownik

hej witam kolegow z UK. wlasnie jutro lece na 3 tyg do polskii zostawiam swoja niunie pod opieka kolegi.(bede za nia tesknil)po powrocie jestem umowiony na full servis wraz z rozrzadem.licze na jakiegos spota w lutym w UK.
pozdrawiam i do zobaczenia.

Tytuł:
PostNapisane: 12.sty.2007 11:38:43 
Użytkownik

...no i przetarlem szlaki ponurej Brytyjskiej h....ej pogody!Chyba nigdy nie polubie tego kraju ;-)ale co tam powrot do rzeczywistosci, i twarz usmiechnieta i opalona ;-)pozdrawiam

Peugeot 405
Fiacior 126P
Obrazek

:) Przylookaj :)

Tytuł:
PostNapisane: 16.sty.2007 20:17:46 
Klubowicz

nastepny w uk odliczony, co za pogoda ,butelkowa :D

Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 206  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1