piotr napisał(a):
rado napisał(a):
Piotr, 6.0 i 7.3sek wg książki więc ani ja ani Ty. Myślę, że poprostu złożymy się wspólnie na stawkę zakładu i ..............
Pozwole sie mieć inne zdanie.... ja mówiłem że różnica jest 1.2 sekundy ty że wielokrotnie mniej...... a faktyczna różnica dla Avanta (!!!) jest 1.3 sekundy a dane to faktycznie 6.0 (manual) i 7.3 (automat). Natomiast dla sedana (!!!) te dane są o 0.1 sekundy niższe dla manuala, natomiast dla automatu zależnie od źródła wynoszą 7.1 lub 7.2.... więc wydaje mi się że na moje jednak wychodzi, a sama dyskusja dotyczyła faktu że: "niemożliwe że tak duża różnica jest miedzy manualem a automatem". A jednak mozliwe

PS. Piwo które kupisz pijemy wspólnie, i jeszcze Marcina bierzemy bo też mu wiszę piwko za inny zakład więc i ty i ja kupujemy a wygranym jest Marcin

sprawa zamówionych frytek i zapodanego chleba z masłem tak mnie rozproszyła, że nie pamiętam wypowiedzi ale "obiektywnie" stwierdzam, że:
1. Piotr to mój sąsiad więc wygrał zakład
2. Rado spóźnił się na zlot więc zakład wygrał Piotr
3. Piotr spóźnił się na zlot ale to mój sąsiad więc wygrał zakład
4. Rado ma "mój" silnik więc wygrał zakład
5. Rado napisał na forum, że ma szybsze auto niż ja więc przegrał zakład
7. Rado wyśmiał "forestera" więc przegrał zakład
8. Będę potrzebował od Rada kable więc Rado wygrał zakład
9. Piotr napisał, że zakład wygrał Marcin ale kolor auta Marcina wyraźnie wskazuje, że Piotr nie jest obiektywny więc Piotr przegrał zakład
Obiektywnie czuję, że wygrałem