KorNoLio napisał(a):
zaworoowa napisał(a):
Dzięki wszystkim za zarąbiaszczy spociszon

Jak się rozjechaliście, to ja jeszcze odśnieżałem autko i wyruszyłem na POM

po czym wróciłem na Kaufland i było pusto, więc można było jeszcze kółeczko zakręcić

Pod garażem wjazd całkiem zasypało, ale quattro posłużyło za pług

ale bynajmniej brzuchem nie siadłem

do następnego razu

EDIT: tak poza tematem - jak Wam się podoba ten rarytasik
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1jest jeszcze trochę tego na mobile.de ale ceny oscylują wokół 10.000 euro

Zaworówka, rozglądasz się za czymś czy mi się wydaję
Co do filmiku, to pewnie w przyszłym tygodniu bo obrobię, a zgram w weekend, muszę się zapytać Mariusza czy jego kamerka ma wyjście 1394.
Jedyne co mogę to tylko sobie pooglądać a nie porozglądać
Chociaż nie widzę sensu sprzedawania ACK, żeby kupić np.to samo ale o rok starsze. Moje C4 jest z 1997 roku, więc na pewno młodszej już nie kupię (lepszej pewnie też nie). C5 jakoś mnie nie kręci, a jak zmieniąć to na coś innego. Pozostaje S-ka

Z DE trochę nie opłaca się teraz sprowadzać, ciekawe S-ki zaczynają się od 5k euro, więc po sprowadzeniu wyjdzie 25-30k PLN. Trochę dużo. Poczekam do lata i wtedy zobaczymy. Ogarnę w ACK to co mi zostało i jeszcze będę nią pomykał. Ale kręci mnie S6 2.2T 6-gang albo 4.2 w manualu. Czas pokaże co z tego wyjdzie
Co do upalanka

dziś w Wawce chciałem sobie zrobić powtórkę, ale po pierwsze - mój parking pokryty zaj....... lodem, po drugie jeszcze bardziej ciasno od ciągających "ręcznik" niż pod Kauflandem, po trzecie po kilku minutach upalanka zjawiły się Miśki i trza było spiąć pośladki i w długą

I miej tu quattro.....