bzdurzycie panowie że aż przykro słuchać
przypominam Wam więc że ostatnia ogólnopolska impreza miała miejsce w Toruniu a zwała się "Pępkówką Darii" i odbywała się 2,5 roku temu.
Były wrzasku nowych klubowiczów jak to oni nie zrobią wypasionej impry więc dałem im szansę
I co ?
no i nic
Jakoś nie widać nikogo do organizacji za to inne kluby zapraszają nas do siebie. A my nie mamy gdzie zaprosić zaprzyjaźnionego klubu, którym dla mnie jest np. PKA pod wodzą Bloka.
Nie opowiadajcie tutaj głupot o zamkniętych imprezach, które są ogłaszane tylko na forum klubowym, bo są to spotkania grupy przyjaciół bez jakiejkolwiek organizacji !!!!!!!!!!!!! w dodatku to całą oszałamiająca JEDNA impreza w roku i w dodatku niesamochodowa.
Już zresztą o tym pisałem i nie widzę potrzeby zapraszać na browar całego klubu. Czy mam rację ?
Atrakcjami jesteśmy wtedy sami dla siebie. A spęd jest ogłaszany zazwyczaj tak :
Jestem w tym i w tym hotelu przez x okres czasu. Macie chęci wpadajcie.
Speco kolego sympatyczny wypowiedz się bo przecież Twoja integracja jest najlepszym przykładem na to że można.
Impreza w Toruniu zawsze miała charakter zabawowo integracyjny i zawsze miałem taki właśnie cel a że ZAWSZE był problem z frekwencją, szczególnie nowych forumowiczów, to już inna sprawa. Pamiętam jak Krzysia drobiła na bramce przerażona że brakuje w budżecie 1500 PLN bo nieodpowiedzialni ludzie nie przyjeżdżali na zlot pomimo rezerwacji.
Stąd zresztą wyrosła nowa formuła zlotów czyli bawimy się na placu a hotelem (rezerwacją i opłatami) i żarciem niech każdy martwi się sam
słynny deszczowy zlot
http://www.youtube.com/watch?v=R5CySwyD2v0
który mam nadzieję będzie zachętą do przyjazdu
Ramowy plan
- upalanie na torze asfaltowo - szutrowym
- zabawy proste, łatwe i przyjemne na trawce dla pań, panów i dzieci (każdy na bank znajdzie coś dla siebie)
- multi zabawa w wybranym hotelu (rezerwacje we własnym zakresie)
żadnego wybierania feli, gleby i najbardziej warczącego wydechu nie planuje.
przewidywane koszty za wjazd 50 PLN a co do kosztów hotelowych wg cennika, który będę negocjował.
Oczywiście jak wybierzemy termin będą szczegółowe informacje i zaproszenia.
Proszę tych którzy mają filmy i zdjęcia do wrzucenia w ten temat może to zachęci ludzi