Weź maniek daj spokój. Nie chodzi o to, że korzystają z przywilejów,chodzi o to, że w ciągu roku pomijając incydent związany z lotem z anglii,a dokładniej ilością miejsc - każdy wie o co chodzi, doszło do 3 incydentów (delikatnie mówiąc) z udziałem rządzących. 10 miesięcy - 3 kolizje. Wiem, że auta mają AC, ale w tym przypadku będzie najprawdopodobniej szkoda całkowita, więc kilka nowych fur będzie trzeba dokupić. Wątpię, żeby wipy jeździły klepanymi autami

Do czego piję? Ano do tego, że tymi ludźmi przede wszystkim kieruje brawura! Brawura również kierowała włodarzami podczas lotu do smoleńska i skończyło się jak się skończyło. Czekam kiedy dojdzie do tragedii na drodze.
Antoś jeździ sobie "służbowo" do torunia dowozić wazelinę i nagrywać felietony dla telewizji dotrwam. Wierzysz, że jeździ za swoje? Ja nie!
Wiem, wszyscy mający taką możliwość tak robią, ale to nie jest usprawiedliwienie dla tych pierdol-nych hipokrytów.Co chwilę piętnują rozdawnictwo kolesiostwa od ośmiorniczek, a sami zachowują się w ten sam sposób.
Założę się, że jednorazowy przejazd takiej kolumny jest wielokrotnie droższy od ośmiorniczek, które kolesie podjadali, a które w lidlu kupisz za kilkanaście złotych

Z resztą po tym co wywinęli teraz na drodze to te ośmiorniczki są jak zakupy w biedronce

Kwiatki dopiero wyjdą, jak im mordy od koryta oderwą. Na razie o popaprańcach nic nowego się nie dowiadujemy, wiemy praktycznie tyle samo ile za ich rządów, za 3 lata będzie dopiero rachunek do zapłacenia - wspomnisz moje słowa!