Bo w tej materii jestes naiwny

Nie masz żadnego rozsadnego argumentu nawet na poziomie pdst

To co pisałes to wybacz ale jest stekiem bzdur- nie to o poprzednim rządzie tylko to co piszesz o obecnym jest jedynie przejawem twojej słabości zwanej naiwnością. Wielu tak jak ty postepuje bo sa bezsilni,nie mają ani koncepcji ani odwagi ani nic poza wielka niepotrzebna nikomu i niczemu wiedzą w tym zakresie. Mi każesz czytac i sie doszkalac? Sam zób to samo otworz swoje oczka-cepem nie jestes a przynajmniej z tego forum nie uważam cię za zwykłego zauroczonego moherem polaczka o niskim IQ jakich wiele.
Kononowicza se wybierzcie to tak samo jak korwin i inni niewiele powazniejsi od chwasta w polu co jedno im w glówce- jak wykiwac ciemne masy i się nachapać-to jest motyw przewodni. Podstarzały kukiz nie ma juz z czego czerpac to teraz mu się posadka przyda

Kiedyś byłem bardziej optymistyczny ale jak usłyszałem kilka rzadkich textów kukuza czy korwina to nie pozostawiaja złudzeń.
Co do jednego jeszcze masz racje-nie masz po co ze mna dyskutowac do czasu az nie zdejmiesz tych okularków co cię oslepiają. A jak to uczynisz w co watpie to juz nie bedzie o czym dyskutować

pracowałem w jednostce samorządowej i miałem do czynienia z władzami także wysokiego szczebla-pani minister Fedak na wizytacji naszego osrodka wsparcia powiedziałem zeby se nie kpiła to wielce się obruszyła-2 lata później wydała swoje spec ustawki które zniszczyły w zasadzie ośrodki wsparcia dla niepełnosprawnych.
Obecna władza w moim mieście jest sprawowana przez niekompetentną idiotke nauczycielke-ktora wszystko rozpieprza tak jak pani premier-zna się najwyżej na własnej pipce a nie na polityce i sprawowaniu władzy.
Do PL przyjeżdzam na 2 tyg odpoczac od niemców ale do DE jade na 2 miesiące odpoczac od Polski

Wlasnie doczytałem że duduś wysyła kontyngenty do walki s isis

A 30tyś żołnierzyków i tony sprzetu bawia się pod nazwą Anakonda16 żeby putinkowi szabelka pomachac zamiast zabrac ten majdan i pojechac na południe i zrównac z ziemia kochany isis-na pewno by się lepiej doszkolili!