.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 12.cze.2025 11:20:50

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2009 17:05:13 
Użytkownik

trzeba było poświęcić swoją energię od razu na taki post jak powyżej a nie atakować innych użytkowników forum

Bestia 2,2 T 20 V Q pod kołderką w garażu

Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2009 17:18:36 
Użytkownik

Nie mam czasu na awantury z ojszczypłotami ale tym razem tego wymagała sytuacja. Nie było potrzeby tworzyć dokumentacji bo nie to jest potzrebne , potrzebna jest stabilna sytuacja gdzie nie przaszkadzaja niskich lotow amatorzy.

Nie pierwszy raz mam konflikt z Basceciorem i nie piersszy raz udowidniłem ze nie chodzi o kwestie merytoryczne a durną rywalizację ludzi którzy mają wiedzę na pziome amatorskim wprowadzając innych w błąd.

Nie pierwszy raz ujawniła siętronniczość moderatorów gdzie byle ojszczypłot pisze mi o uczeniu mnie i tym podobne , natomiast gdy bronie swoich racji zaczyna sie to nei podobac.

W dupie mm taki uklad i taki komunistyczny serwis. Jetescie jak wieksza czesc polski paru ludzi zarzadza czyms o czym ma nikle pojecie niestety nie dopuszczajac do slowa slusznych tez.

Nastpenym razem Buba czy jak ci tam zastanow sie czego bronisz jako moderator dajac komus ostrzezenia. Czy bronic kolegi z klubu czy sluszej sprawy.

Kosztem mojego otzrezenia ludzie pozyskali fajne wiadomosci a sam przemadrzaly i niebieki Bascecior nauczy sie cegos o czym do wczoraj nie mial pojecia. I nie bylo by w tymnic dziwnego gdyby nie jego ośii upór !!!

Wszystko

Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2009 17:27:12 
Użytkownik

Przeczytałeś ze zrozumieniem mojego posta, w którym zamieściłem także uzasadnienie ostrzeżenia zgodnie z regulaminem, który tutaj obowiązuje (nie ja go tworzyłem i umieszczałem - obowiązywał on kiedy tu przyszedłem)
Nigdy też nie zarzucałem Ci braku wiedzy czy kompetencji.

Poza tym miałeś publikować wiadomość, którą wysłałeś na moją prywatną skrzynkę (ja się zgadzam pomimo, że był to prywatna rozmowa) no chyba, że obietnica którą w niej zawarłeś (właśnie o publikacji) jest już nieaktualna

Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2009 17:35:26 
Użytkownik

A mogę mieć prośbę najpierw do Ciebie ? Daj sobie ostrzeżenie z niestosowanie się do regulaminu :

8. Odbiegające od tematu dyskusji, nie związane z tematem wątku bądz traktujące ironicznie dany wątek.
Ponadto osoba umieszczająca powyższe treści powinna liczyć się z sankcjami.

Więc daj sobie ostrzeżenie najpierw za nieprzestrzeganie tej reguły i nie wkręcaj mnie w to dalej..

Nie interesuje mnie Twoje zdanie na temat tego co myślisz o mojej wiedzy lub jej braku, Interesuje mnie że w majestacie prawa nakładasz na mnie sankcje broniąc kumpla nie mającego racji. Rola moderatora to pilnowanie porządku a nie ochrona gadających głupoty.

Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2009 18:18:58 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Algorytmy wyznaczania kata wtrysku , ktore podales sa zaszyte w VC. VC rozroznia wersje sterownika (w TDI timingu masz do wyboru odpowiednie wersje aat i ael'kow).
Zapewne nigdy na oczy nie widziales VAG-COMA stad awantura o pietruszke, nie pierwsza zreszta z Twoim udzialem.
Wyzywanie kogos od ojszczyplota to oznaka dziecinady w chwili w ktorej koncza sie argmenty.
Nie wiem za kogo sie uwazasz, ale 'opinie' w Lodzi masz juz ugruntowana stad szukasz klientow na kazdym forum moto ... bajerancie.

@Buba: daj spokoj - nie przekonasz zadufanca ze to co mozna zrobic w 3 sekundy przy uzyciu VC mozna sobie rozciagnac w czasie siedzac z linijka i wertujac SSP wyznaczac zmudnie - tylko po to aby udowodnic ze o samochodach wie sie 'wszystko'

Ostatnio edytowano 19.kwi.2009 18:25:19 przez Baskecior, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2009 18:21:51 
Użytkownik

kończę
na forum technicznym mam nadzieje zostanie podwieszony wątek merytoryczny dotyczący:
Czas wtrysku dla silników 2.5 TDI R5 AAT AEL
dziękuje za uwagę

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1