Mariojr napisał(a):
Carlnova - mozesz powiedziec jak ta przepływka boscha sie sprawuje?? Bo wlasnie mam zamiar ta sama z tym numerem wymienić pewnie jutro. Aha i jeszcze jedno czy dali Ci 2 lata gwarancji ??
Pozdro
Witajcie !!!
Oczywiście dali mi dwa lata gwarancji razem z fakturą, ale najpierw myślałem, że mnie szlag trafi. Podejrzewam, że będziesz miał podobny problem, bo masz tylko numer BOSCHA i chociaz to ta sama przepływka, Pan będzie wciskał Ci wyższość tej ze znaczkiem CCCO. U mnie trwało to pół godziny zanim skapitulowali. Szkoda słów...
ASO omijaj z daleka - chyba, że chcesz kupić części ori - to raczej niestety jesteś na nich skazany.
W Łodzi słyszałem, że jest idczak - sridczak, ja od siebie dodam w Koszalinie dudojć - srudojć
Mariojr, dopiero co z zafascynowaniem czytałem Twoje perypetie z VP44, weź sobie do serca dobrą radę meszruma - sprawdź lmm przed wymianą.
Wrzuć logi na forum, a "cyganka prawdę Ci powie"
Zaoszczędzisz w ten sposób, jak ja, trochę kasiory - i dzięki temu, rozpropagujesz dobre imię V6 - teczek - może Adaś 12 przestanie się upierać, że 2,5 TDI to totalne kible i zacznie je polecać ?...
Aaaach...
Nie odpowiedziałem na Twoje najważniejsze pytanie - nowa lmm sprawuje się rewelacyjnie, auto śmiga jak torpeda nawet przy 150 kucach.
Polecam jeszcze zabezpieczyć ją dobrej klasy filtrem powietrza, bo jest bardzo czuła na wilgoć i zanieczyszczenia stałe.
Nie oszczędzaj - wybierz oryginalny Luftfilter KNECHT Mahle VAG 059133843 lub 059133843 A (wg mojego przyjaciela Meszruma)
Pozdrawiam