Drodzy klubowicze, od kilku tygodni szukam autka, oglądałem 2 sztuki, 1.8T quattro, obie mocno niedomagały, w jednej quattro(głośny tylny most i skrzynia), w drugiej silnik z osprzętem (na vagu, od sondy lambda, przez N75, aż do ABS, 8 błędów wyskoczyło). Jestem rozczarowany stanem aut, chciałem quattro, ale jak widać nie jest mi dane. Po czterech audi chcę piątą w quattro, ale muszę zrezygnować z quattro i z turbo, by wyeliminować ewentualne kosztowne naprawy. Zainteresowałem się 2.4 v6, co prawda w tiptroniku, ale to mi nie przeszkadza. Co sądzicie o takim wyborze, chodzi mi o opinię użytkowników takich pojazdów, proszę o poradę na co zwrócić szczególną uwagę przy kupnie takiego auta? Jak sprawuje się przy gazie sekwencyjnym? Miałem co prawda c5 2.4, ale dość krótko, około 8 m-cy dlatego nie mam aż tak wielkiego doświadczenia z tym silnikiem w porównaniu z niektórymi klubowiczami. Z góry dziękuję za zainteresowanie, pozdrawiam.
_________________ Było 100 C4 2,3 AAR  Było A6 C4 2.6 Avant  Było A6 C5 2.4  Było A4 1.8T AEB quattro Avant  Jest A4 1.8T AJL  Było A6 1.9TDI AVF  Było A4 B6 1.9TDI AVF Avant  Był VW Golf MK4 GT TDI 150  Jest A6 C6 2.0 TFSI  Jest A6 C5 2.5TDI Allroad  Jest A4 B6 ALT
|