Witam na samym początku chciał bym wszystkich przywitać i gdyż jestem nowy na forum przy okazji do siego roku wszystkim życzę

tak na starcie nie jestem tym typem co pisze tylko jak ma problem staram się udzielać na forum poprzednio forum BMW aktualnie przyszła zmiana wozidła więc i zmiana forum

A teraz do rzeczy w wrześniu nabyłem sobie po dobrej cenie A4 B8 Avant z silnikiem 2.0 TFSI 211ps S-tronicem oraz napędem Quattro z 2010r prócz problemów z żłopaniem oleju autko jest git ale taka jego natura niestety a raczej tego silnika, nic się nie dzieje a raczej nie działo

jak wiadomo wszystko się zużywa auto ma przejechane dużo i nie dużo bo 150 000 ale serwisowane w ASO ostatni serwis 144 000 ostatnio zaświecił mi się check po podłączeniu kompa dowiedziałem się iż katalizator jest już pełny błąd usunąłem auto przegoniłem po autostradzie i na 2 m-c był spokój do dziś gdy się znowu zaświecił więc myślę że w końcu czas na wymianę i teraz moje pytanko mój katalizator to 8K0 131 701 S szukałem czegoś na allegro i znalazłem kilka do 2.0 TFSI które wyglądają idealnie tak samo ale mają inny nr czy będzie to pasować czy musi być katal o idealnie takim nr ? czy może takie rozwiązanie wybrać
http://allegro.pl/downpipe-audi-a4-a5-2-0-tfsi-katalizator-100cpsi-i3830779136.html mienił już ktoś katalizator w tym silniku ? a może jakaś polecana firma co regeneruje ? jeśli ktoś ma jakąś wiedze w tym temacie to prosił bym o pomoc