Witam kolegow. caly czas siedze przy tempomacie i nic. Chcac wlaczyc tempomat w czasie jazdy przelaczam przycisk tempomatu na manetce i nie pojawia sie zadna kontrolka na liczniku. nie wiem juz co robic. w tych rocznikach nie ma juz modulu tempomatu (ostatnio sie dowiedzialem przez lukniecie pod maske i przy okazji przez etke) tak wiec jeden problem odpada (problem modulu) ale wchodzac w vaga 311,2 w engine - 1 potem w w blok pomiarow - 8 a potem 006 albo 066 i nie ma tam nic o cruise control mam tylko to (ale chyba 066 to jest cruise control) :

[/url]
i nic wiecej. oczywiscie jak naciskam pedal to sie zmienia tylko pytanie jak to jest w automacie z sprzeglem????
Tutaj jest jak naciskam pedal hamulca i przycisk od wlaczenia tempomatu na manetce, koledzy wiem tyle ze te jedynki co sie zminialy na zera to bylo dobrze bo mialem zalaczony tempomat i go wylaczalem.
a co z reszta ???? gdzie reszta jedynek?????? albo z z zerami????
Napewno co sprawdzilem to : bezpiecznik, czujnik stopu i manetka bo jak widac zmienialy sie pozycje w vagu
Koledzy ale co jest ciekawe a a8 czy s8 nie bylo kontrolki od tempomatu???? i jak go sprawdzic ?????