.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.kwi.2025 16:03:06

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Tempomat s8 D2 4.2 99r
PostNapisane: 04.lis.2010 07:32:56 
Użytkownik

Witam kolegow. caly czas siedze przy tempomacie i nic. Chcac wlaczyc tempomat w czasie jazdy przelaczam przycisk tempomatu na manetce i nie pojawia sie zadna kontrolka na liczniku. nie wiem juz co robic. w tych rocznikach nie ma juz modulu tempomatu (ostatnio sie dowiedzialem przez lukniecie pod maske i przy okazji przez etke) tak wiec jeden problem odpada (problem modulu) ale wchodzac w vaga 311,2 w engine - 1 potem w w blok pomiarow - 8 a potem 006 albo 066 i nie ma tam nic o cruise control mam tylko to (ale chyba 066 to jest cruise control) :Obrazek[/url]
i nic wiecej. oczywiscie jak naciskam pedal to sie zmienia tylko pytanie jak to jest w automacie z sprzeglem????

Tutaj jest jak naciskam pedal hamulca i przycisk od wlaczenia tempomatu na manetce, koledzy wiem tyle ze te jedynki co sie zminialy na zera to bylo dobrze bo mialem zalaczony tempomat i go wylaczalem.
Obrazek
a co z reszta ???? gdzie reszta jedynek?????? albo z z zerami????

Napewno co sprawdzilem to : bezpiecznik, czujnik stopu i manetka bo jak widac zmienialy sie pozycje w vagu

Koledzy ale co jest ciekawe a a8 czy s8 nie bylo kontrolki od tempomatu???? i jak go sprawdzic ?????

Strefa czasowa: UTC + 1