Dziś byłem w garażu. Sprawa wygląda dokładnie tak. Przed odpaleniem samochodu zapalają się kontrolki i gasną. Światła długie i postojowe się zapalają. Co do normalnych to trudno sprawdzić po powinny się odpalić po odpaleniu auta.
Jednak gdy odpalę auto świecą tylko postojówki. Zapala się kontrolka ABS aus i długie nawet nie działają.
Halogeny mam w głównych i święcą bez problemu ale to nie ma raczej związku bo jest osobna wiązka do nich.
Kiedyś w sprintku blokował mi się klakson i po odłączeniu nie dało się odpalić auta. Czy jest możliwe że audi ma też jakiś suystem bezp. że jak jest awaria ABS to nie da się świateł odpalić?? Trochę to by miało sens.
Jutro postaram się odpalić Vag jednak dziś mi z B5 nie zagadał. Co prawda jak dałem połącz z ABS to zapaliło się bremse lichte i kontrolka ABS ale po chwili wyskoczył brak komunikacji

EDIT:
Dzisiaj na spokojnie przemierzyłem Wszystko i alternator daje na aku 16,8-17.1 V Na żarówki idzie bezpośrednio tak samo. Wydaje mi się że jak na żarówki to za dużo i dlatego je pali. Pytanie dlaczego tak duże napięcie na nie idzie i się przepalają??
Co do ABS to prawdopodobnie prawy czujnik padł lub wiązka.
martab99: używaj EDYTUJ zamiast pisac posty jeden pod drugim.Sorki

Poprawię się